Fiecare ediție pregătită de Fuego și de echipa lui de la mare vine cu ceva inedit, cu momente speciale și cu o stare generală de bine, care ne priește tuturor. Muzica se împletește cu poveștile frumoase, cu atmosfera de vacanță și cu bucuria de a trăi clipe minunate alături de oameni speciali, iubiți de publicul român.

Show-ul acesta este despre cum să-ți poți petrece un timp de calitate, despre energia pozitivă a Mării Negre și despre ce înseamnă să fii mereu cu zâmbetul pe buze.

Fuego poate fi admirat în altă ipostază, dezinvolt, tonic și plin de vervă. În cea de a doua gală de la mare, acesta va fi pus pe șotii continuu. A pregătit un material special cu admiratorii săi, și-a pus un papagal pe cap, s-a jucat cu iguana, și-a pus invitații în dificultate și a apărut cu ei cu tot pe plajă, în caleașcă. Îi vor fi alături lui Fuego, cu povești de viață și cu exemplul dragostei lor, cuplul de medici cercetători Viorica și Constantin Chiruciu, care vor face deliciul emisiunii, Viorica atătându-ne ce înseamnă muzica pentru ea.

Minunata și eleganta cantautoare Viorela Filip, venită din spuma mării, va povesti despre cum e să te naști la mare și ne va cânta șlagărul său de referință, o creație a regretatului Gheorghe E. Marian. Romanticul Gheorghe Gheorghiu a pregătit două piese de dragoste perfecte pentru o după amiaza de colecție. Fuego, alături de Cabaret Unique, vă aduce în dar cel mai recent cântec al său de petrecere – LĂUTARUL, dar și un superb colaj al celor mai cunoscute cântece latino din repertoriul său! Nu ratați!