MM Stoica
Sport

Despărțirea anului în fotbalul românesc. MM Stoica, anunț uluitor: „Nu mai vorbim”

MM Stoica a făcut un anunț șocant cu privire la colaborarea lui cu Gigi Becali, patronul echipei FCSB. Relația dintre managerul Mihai Stoica și patronul Gigi Becali se pare că s-a rupt din ceea ce a lăsat managerul să se înțeleagă.

MM Stoica a surprins atunci când a fost întrebat dacă a vorbit cu Gigi Becali despre atacantul care și-a trecut în cont patru reușite în Superligă: managerul general de la FCSB a dezvăluit că nu mai vorbește, de ceva timp, cu omul de afaceri

Stoica s-a opus aducerii lui Garita, argumentându-și decizia prin faptul că FCSB îi are deja în compartimentul ofensiv pe Billel Omrani și pe Andrea Compagno.

Chestionat dacă a fost întrebat de Becali despre Garita, Mihai Stoica a răspuns sincer: „Nu, nu vorbim de ceva timp. Eu cred că mai degrabă se potrivește un jucător asemănător de profil, vorbesc de statură, dar cu o tehnică superioară. Aici e vorba de Billel Omrani”, a spus Meme Stoica la Orange Sport.

Ordin să fie adus un atacant de la FC Argeș

Becali a dat ordin pentru ca Arnold Garita să fie transferat la FCSB în iarnă. „L-am văzut cu noi, cu Craiova. Atunci am dat un telefon, am dat ordin, dar să vedem dacă se materializează.

Am zis că vreau ca Garita să fie la noi în iarnă. Să vedem dacă se poate rezolva problema. Mi-a plăcut de Garita și îl iau. Îmi place foarte mult de el, e atacant adevărat. Vreau ca adversarii să se lovească de el ca de o stâncă. Nu există să nu câștige vreo minge”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

MM Stoica nu se pricepe la transferuri

Gigi Becali a recunoscut că a dat ordin pentru ca Arnold Garita să fie transferat la FCSB în perioada de transferuri din iarna viitoare. Milionarul a fost impresionat de camerunez atât în meciul direct, cât și în cel disputat de FC Argeș cu Universitatea Craiova. Mai mult, Gigi Becali l-a acuzat pe MM Stoica că nu se pricepe la transferuri și că de o bună perioadă de timp el este cel care face transferurile.

„M-am gândit și la antrenor străin și să angajez unul doi oameni să studieze jucători, să prezinte jucători. Dar să răspundă, din patru oameni, să fie unul bun. Nu e bun Mihai Stoica pentru munca aceasta, nu a demonstrat. Cunoaște fotbal, e enciclopedie, dar la munca asta nu se pricepe”, a spus Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

Răspunsul lui MM Stoica nu a întârziat

Acuzat de Gigi Beacali că nu se pricepe la transferuri, a reacționat pe social media cu riscul de a-l supăra pe patronul FCSB. MM Stoica a scris pe contul său un prim lot de 11 jucătorii pe care el i-a adus la FCSB în ultimii ani: „Arlauskis – Planic, Tamm, Ghionea – Nicoliță, Olaru, Boștină, Chipciu – Dică – Théréau, Keșerü.

Fără Cernat, că n-ajuns la Steaua. Fără Elton, că unii zic că a fost țeapă (s-a văzut prin Saudi Arabia ce țeapă a fost). Mai ofensiv (cu scuze lui Petre Marin). Cu o bancă de rezerve de UCL… Rusescu, Iacob etc. Și cu țepe, că altfel nu se poate. Dar nu 3 din 4, care se pare că e limita admisă”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

blank