Showbiz

Designerul Elie Laslean dixit:CARMEN IOHANNIS VA FI DE NEUITAT!

 1 Vizualizari totale,  1 Vizualizari azi

 
Toti barbatii se pricep la fotbal si toate femeile, la moda! Lor, reprezentantelor Evei, le place sa-si dea cu parerea despre hainute, toale, imbracaminte, posetute si pantofiori. Si, pentru ca barfa sa aiba valoare, e bine ca ea sa contina si un personaj important. Sa vedem ca nu se incurca cu jumatati de masura, femeile din Romania au ales-o pe prima doamna a tarisoarei noastre, Romania, pe Carmen Iohannis. 
 
Elie LasleanPresa, retelele de socializare, specialisti si nespecialisti, macelarese si croitorese, femei de serviciu si secretare, casnice si… toata lumea, ce s-o mai dam de gard, au pornit o avalansa de comentarii pro si contra la adresa vestimentatiei sotiei presedintelui. Primul pas, a fost celebra rochita intrata la apa, purtata de Carmen Iohannis la Cotroceni, in ziua predarii mandatului de catre Traian Basescu. „Prea scurta, maica, nu mai e pustoaica!” au zis unii. ” E finuta, doamna Iohannis, si are stil!, au contrazis ceilalti.
 
De atunci incoace, nu e zi lasata de Dumnezeu, in care prima doamna sa nu fie pusa sub lupa la fiecare aparitie publica. Surse apropiate doamnei Iohannis au dezvaluit ca sotia presedintelui este „imuna la atacuri si isi alege hainele in functie de starea de spirit, gusturile sale si evenimentele la care participa!”
 
Designerul Eli Laslean lucreaza tinutele primei doamne. Intr-o scurta descriere, designerul o caracteriza pe doamna Iohannis: ” este o persoană foarte hotărâtă, conturată, foarte echilibrată. În acelaşi timp poseda prospeţime, tinereţe, energie. Iubeste dantela. Îi plac culorile senine, culorile pastel, lucru foarte bun, înseamnă că este si o fire optimistă!”
In incheiere, Eli Laslean a decretat: Eleganta inseamna nu sa fii remarcat, ci sa fii de neuitat! cine nu poate intelege acest lucru, are o problema!” 
blank