Featured, Showbiz

Designerul Andreea Dogaru și-a botezat băiețelul! Speak și Alex Velea au cântat la petrecere

Designerul Andreea Dogaru și-a creștinat băiețelul, pe Frederique Bogdan, la Catedrala Mitropolitană Sf. Dumitru din orașul Craiova, unde locuiește. Petrecerea a avut loc la un Hotel de lux.

Designerul Andreea Dogaru și-a botează bebelușul pe data de 14 iulie la Craiova. Ceremonia de botez a avut loc la Catedrala Mitropolitană Sf. Dimitrie din oraș, care adăpostește și moaștele Sfintei Tatiana.

Petrecerea de botez s-a desfășurat în sala Constantin Brâncuși din incinta Hotelului Ramada. Nașii micuțului Frederique Bogdan, în vârstă de 5 luni, au fost familia Doina și Doru Cioană. În timpul ceremoniei, când preotul le citea nașilor moliftele Sf. Vasile, la intrarea în biserică, băiețelul, fascinat de ceea ce vedea, punea mâna pe carte, iar acesta abia putea să dea pagina mai departe, spre amuzamentul invitaților.

Părinții micuțului, dar și nașii au fost extrem de emoționați la ceremonie. Atunci când a fost băgat în cristelniță, băiețelul designerei a plâns și apoi s-a liniștit în brațele nașilor. Designerul și logodnicul ei, Bogdan au pregătit și-au răsfățat invitații cu aperitive franțuzești, pește la cuptor, pulpă de rață și de porc, dar și cu tradiționalele sărmăluțe cu mămăliguță. Petrecăreții au dansat pe muzica lui Alex Velea, Rashid, Speak și Ștefania, apoi pe ritmurile trupei Mashup, un band din Craiova, dar și pe acordurile muzicii populare. Ursitoarele i-au făcut urările micuțului de sănătate și fericire, ca acesta să aibă un drum frumos în viață. Tortul pentru Frederique a fost unul special în formă de valize și glob pământesc, iar candy bar te întâmpina încă de la intrare.