Showbiz, Stiri

Deşi Mihaela Rădulescu l-a călcat în picioare, „obsedatul” rupe tăcerea!

„Mihaela este o copilă. E uşor de influenţat şi cam naivă!”

61409860

Compatriotul nostru stabilit de ani buni in Italia da cartile pe fata, infirmand categoric acuzatiile aduse de faimoasa vedeta TV.

„Astept sa se linisteasca apele, astept ca cei cu mintile prea incalzite sa isi revina, si apoi voi proceda pe cale legala, discret, si fara circ. Este imposibil ca cineva sa aiba macar o farama de proba ca as fi santajat persoane, ca as fi amenintat, ca le-as fi cerut bani si ca am hartuit sexual. Sunt chestii pe care doar daca le scriu mi se ridica parul pe maini”, a scris Daniel pe contul lui de Facebook.

Facut cu ou si cu otet de Mihaela Radulescu, barbatul nu ii poarta pica divei, acuzand-o de un singur lucru: de prea multa naivitate.

„Sa nu se inteleaga gresit, nu ma refer la Mihaela Radulescu. Ma refer la persoanele din jurul ei care i-au inveninat mintea, care i-au bagat tot felul de inventii pe gat si cine stie ce minciuni. Mihaela Radulescu poate fi acuzata aici doar de naivitate. Si putin… patos, ca prea o face cu sarg si abnegatie. Mihaela e naiva, e copila, e un om minunat, un om bun, o artista… Dar usor de influentat si cam naiva, si iute la manie…”, a mai tinut sa precizeze Daniel Constantin.

 

 

blank