Showbiz

Deși imaginile surprinse spun altceva, Andreea Bălan neagă relația cu Jador! „Suntem doar prieteni!”

Andreea Bălan a dezvăluit motivul pentru care șterge mesajele negative de pe rețelele sociale și nu le citește! Cântăreața și jurata de la „Te cunosc de undeva” a explicat că nu vrea să fie afectată de astfel de mesaje și blochează conturile care îi adresează jigniri. Haideți să vedem toate detaliile despre această situație!

De ce Andreea Bălan șterge mesajele negative de pe rețelele sociale?

Andreea Bălan este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste de la noi, dar asta nu o scapă de mesajele negative și jignirile primite pe rețelele sociale. Jurata de la „Te cunosc de undeva” a dezvăluit că nu le citește și nu vrea să fie afectată de ele. De aceea, preferă să șteargă astfel de mesaje și să blocheze conturile care îi adresează jigniri sau atacuri.

„De ce le șterg? Cum adică? Sunt paginile mele. Nu există chestia că e liberă exprimare. Pe pagina mea să mă jignești? Du-te în altă parte. Pe pagina e numai lapte și miere. Și mesajele acestea conțin energie negativă. Nu mi se pare firesc ca pe pagina mea să văd toate mizeriile. Oamenii își exprimă frustrările. Când văd o femei puternică, jmechera atunci încep. Sunt sigură pe mine.”, a dezvăluit Andreea Bălan, în cadrul podacast-ului Vorba lu’ Jorge.

„Eu sunt singură! N-am mai făcut s*x de doi ani, n-am mai afișat nicio relație și nici nu am mai făcut declarații legate de viața mea personală, dacă sunt sau nu sunt cu cineva și atunci fiind văzută în club, s-a speculat că aș fi săptămâna trecută cu un coleg din trust. (…) Acum că sunt cu colegul meu, fratele meu, Jador. (…) Eu și Jador suntem colegi, lucrăm împreună și urmează să mai lansăm o piesă împreună.”, a mărturisit Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

blank