Breaking News

Descoperire HORROR la metroul din Bucureşti. Circulaţia trenurilor, îngreunată. E îngrozitor!

Update

O sinucidere șocantă a avut loc la metroul din Capitală. Se pare că un tânăr de 25 de ani a pornit pe jos din stația Unirii spre stația Romană. Mecanicul nu l-a văzut pe acesta și l-a izbit în plin. Tânărul a fost găsit găsit de mecaniul unui metrou care venea din sens opus. Acesta a oprit pentru că i s-a părut că vede o păpușă pe jos, însă când s-a apropiat a realizat că de fapt era un bărbat

În acest moment, traficul la metrou se desfășoară cu dificultate, pentru că polițiștii anchetează condițiile în care s-a produs tragedia. Pe această magistrală se circulă alternativ, pe câte un sens de mers.

Astazi, 14.10.2017, incepand cu ora 11:30, pe Magistrala 2 circulatia trenurilor de metrou se desfasoara la un interval de aproximativ 12 minute pe un singur fir intre Piata Romana si Universitate.

Cauza incidentului este gasirea unei persoane in tunel pe firul 2 aproape de statia Universitate care, din primele constatari ale Politiei Metrou pare decedata. La acest moment autoritatile in domeniu se afla la fata locului si pana la rezolvarea situatiei circulatia trenurilor de metrou se va desfasura pe un singur fir pe acest tronson.