Actualitate, Stiri

Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru duminică, 19 ianuarie

Întâlniri noi şi iniţiative acaparante pentru Leu şi Gemeni

horoscop

Berbec – Va trebui să întocmești astăzi o listă lungă, sarcină la care, s-o recunoaștem, nu te prea pricepi. Există riscul să te suprasoliciți pentru că ai făcut promisiuni mai multor prieteni, iar acum trebuie să le duci la îndeplinire. Amintește-ți totuși că în viață există momente când pur și simplu nu poți să mulțumești pe toată lumea.

Taur – O persoană apropiată îți va reproșa că te-ai înhămat la mai mult decât poți duce. Nu va înțelege că, la momentul actual, obiectivele imposibil de realizat reprezintă exact ceea ce ai tu nevoie. Deși nu vei reuși să le atingi, te vor stimula și vei ajunge să ai mai multe realizări decât în cazul în care ți-ai fi stabilit obiective facile. Este posibil să iei decizia de a-ți redecora o cameră.

Gemeni – Va fi o zi în care vei asimila o mulțime de informații, iar spre seară capul îți va fi plin de idei. S-ar putea să fii nevoită să reevaluezi o relație de prietenie care în trecut a însemnat foarte multe pentru tine. Vei privi lumea într-un mod excesiv de optimism, însă asta e necesar pentru a putea merge înainte.

Rac – Este o zi în care ai nevoie să revii cu picioarele pe pământ, deși în minte îți vor fojgăi sute de idei și planuri, unele mai fantasmagorice ca altele. Va trebui să îți temperezi entuziasmul și să îți impui să te odihnești și să îți limpezești mintea. Este posibil ca o prietenă să-ți ceară sfatul într-o chestiune delicată.

Leu – Un bărbat de care ești interesată îți va transmite semnale mixte. Deși în aparență pare că este interesat și el de tine, gesturile sale îți vor lăsa de înțeles că ceva îl reține. Ca să te “răzbuni”, vei fi tentată să-l tachinezi. Dacă ești deja implicată într-o relație, schimbările tale de temperament vor reprezenta un adevărat test de stăpânire pentru iubitul tău, care este aproape la limita puterilor.

Fecioară – O idee fixă nu îți va da pace, însă cea mai bună soluție este să găsești o cale de a uita complet de ea, fie că vei alege să ieși în oraș cu prietenii sau să urmărești un film care să-ți distragă atenția. În ultima vreme ai fost foarte ocupată, așa că meriți să te relaxezi din plin duminica aceasta.

Balanță – Vei avea discuții cu partenerul tău legate de o investiție imobiliară sau de o sumă de bani. Vei fi cuprinsă de dorința de a realiza ceva creativ, însă vei simți că circumstanțele nu-ți sunt favorabile pentru a-ți pune în valoare lucrurile de care ești cu adevărat în stare. Vei fi deranjată de faptul că o persoană apropiată nu reușește să vadă pădurea de copaci.

Scorpion – Vor apărea unele discuții legate de domiciliul tău și ți se va părea că o persoană apropiată a început să aibă cu adevărat ceva împotriva ta. O veste primită de la o prietenă din zodia Vărsător te va pune serios pe gânduri.

Săgetător – Rutina ta duminicală va fi dată peste cap de o lucrare de reparație, iar asta îți va crea o stare de nervozitate. Vei vorbi pe îndelete cu o prietenă de-a ta, care te va ajuta să înțelegi că o așa-zisă problemă pe care crezi că o ai este în realitate o oportunitate.

Capricorn – Te vei confrunta atât cu unele griji legate de bani, cât și cu faptul că o prietenă de-a ta va face o afirmație care te va deranja puternic. Nu vei ști pe moment cum să reacționezi, iar ulterior îți va părea rău că n-ai făcut-o. Pe plan amoros, te vei bucura de clipe minunate alături de iubitul tău.

Vărsător – Îți vei dori să-ți petreci ziua învățând lucruri noi, însă iubitul îți va propune să faceți în schimb ceva distractiv împreună. Depinde doar de tine de modul în care se va desfășura această zi. Vei dori să-ți implici câteva prietene într-un plan pe care l-ai pus la cale, însă este posibil ca ele să reacționeze cu scepticism la propunerea ta.

Pești – Îți vei petrece ziua ocupându-te de organizarea unui eveniment. În mod surprinzător, în loc ca asta să te enerveze, te va relaxa și îți va crea o stare de satisfacție. De asemenea, ar putea fi nevoie să faci o călătorie inopinată. La cină, s-ar putea să afli de planurile unei rude care ți se vor părea bizare.

 

blank