Featured, Sport

Derby horror pentru Steaua. Dinamo i-a dat cu terenul în cap

Derby-ul de România, Dinamo-Steaua și-a mai consumat un episod, de data aceasta în semifinalele Cupei Ligii. Pentru dinamoviști a fost petrecere pentru că s-au impus cu un neverosimil 4-1 iar pentru steliști, eșecul acesta tulbură și mai mult apele.

Golurile dinamoviştilor au fost marcate de Mahlangu ’19, Nistor ’65, Lazăr ’79 şi Rotariu ’90, în timp ce pentru stelişti a înscris Aganovici, în minutul 78.

Steaua nu joacă nimic și fierde meciuri importante la foc automat. Rămâne de văzut dacă pauza competițională va face minuni pentru echipa condusă de Larențiu Reghecampf. Acum, antrenorul le-a dat vacanță tuturor jucătorilor sperând ca după reunire lucrurile să stea altfel.

„Jucătorii nu fac absolut nimic, au vacanță. I-am rugat să se odihnească, să petreacă Sărbătorile alături de familiile lor, i-am rugat să evite cât mai mult jocurile la sală, riscul de a se accidenta e foarte mare, să aibă grijă cei care schiază, pe unde merg, ce fac, pentru că un moment de neatenție poate să aducă o accidentare foarte gravă pentru un jucător de fotbal. Cât despre kilograme, ei știu ce au de făcut, inclusiv Alibec, toți jucătorii Stelei”, a spus Reghe.

blank