Actualitate, Stiri

Deputatul PSD Adrian Simionescu şi un om de afaceri, DUŞI LA DNA cu mandat de aducere

Deputatul Adrian Simionescu şi omul de afaceri Marian Fişcuci, apropiat al vicepremierului Liviu Dragnea, au fost duşi, joi, la DNA, cu mandat de aducere, procurorii urmând să le spună pentru ce infracţiuni sunt suspectaţi în dosarul în care se fac cercetări pentru evaziune fiscală, cu un prejudiciu de peste un milion de euro.

dna435325_35941400

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că deputatul PSD Adrian Simionescu şi omul de afaceri Marian Fişcuci au fost aduşi la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie de către poliţişti, în baza unor mandate de aducere emise pe numele acestora.

Potrivit surselor citate, procurorii le vor prezenta celor doi infracţiunile de care sunt suspectaţi în dosarul în care miercuri au fost făcute percheziţii în judeţele Teleorman, Giurgiu şi Ilfov, la firme şi la persoane care ar fi comis fapte de corupţie şi evaziune fiscală, cu un prejudiciu de peste un milion de euro.

Maşina cu care Adrian Simionescu şi Marian Fişcuci au fost aduşi a intrat în curtea DNA în jurul orei 11.45.

Procurorii DNA au făcut, miercuri, percheziţii în zece locaţii din judeţele Teleorman, Giurgiu şi Ilfov într-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciul estimat depăşeşte un milion de euro.