Deputatul PNL Alexandru Popa a fost ales, vineri seară, preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PNL Brăila şi şi-a anunţat susţinerea pentru Ludovic Orban, ”cel mai puternic preşedinte al Partidului National Liberal”.

La finalul scrutinului de alegeri, noul lider al liberalilor brăileni a transmis, pe contul de pe o reţea de socializare, că speră să nu-i dezamăgească pe cei care i-au dat votul de încredere.

“Mulţumesc, adevăraţilor liberali din organizaţia PNL Brăila care mi-au acordat încrederea de a fi preşedintele filialei pentru următorii ani! Ştiu că încrederea se câştigă greu şi se pierde uşor, dar vă asigur că nu vă voi dezamăgi. Ne aşteaptă lupte grele împreună dar uniţi în aceeaşi echipă putem învinge adversarii noştri de la PSD pentru a oferi brăilenilor şansa la o viaţă mai bună la noi acasă. Sunt convins că împreună, într-o luptă adevărată cu adversarii de la PSD, alături de cel mai puternic preşedinte al Partidului National Liberal, Ludovic Orban, vom câştiga toate bătăliile politice din 2024”, a afirmat Popa.

Alexandru Popa şi-a anunţat susţinerea pentru Ludovic Orban: “În calitate de preşedinte nou ales al filialei PNL Brăila, am decis să-l susţinem pe Ludovic Orban pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Naţional Liberal. Împreună, în echipă cu Ludovic Orban, actualul şi viitorul preşedinte al Partidului National Liberal, mergem la victorie pentru Brăila şi pentru România”.