Showbiz, Stiri

Dependentele lui Bote

Dependentele lui Bote


blankDesignerul Catalin Botezatu (46) trece prin momente dificile privind propia sanatate, mai ales dupa a suferit 3 infarcturi. Acesta este dependent de somnifere, deja de 8 ani de zile, fiindu-i dificil sa adoarma ca un om normal.

Practic din cauza stresului si a muncii pentru care se dedica cu tot sufletul, acesta trebuie sa apeleze la somnifere ca sa poata sa se odihneasca.

„De opt ani, iau nişte pastile numite Frontin. Doar ele ma ajuta sa adorm, fara ele sunt terminat. Oricum, ma odihnesc cel mult sase ore pe noapte. Eu muncesc foarte mult si din cauza stresului in exces am aceste probleme cu somnul.”, a spus Bote.

Bote este extrem de solicitat in ultima perioada, mai ales cu emisiunea „Burlacul”, „Next Top Models” si Festialul de moda din New York anuntat pe 10 februarie.

„La 10 februarie, plec la Festivalul de moda de la New York. Apoi am de filmat pentru noile sezoane „Burlacul” si „Next Top Model 4″. In plus, am mai primit o oferta de emisiune, pe care cred ca o voi accepta. In paralel, trebuie sa ma ocup si de numeroasele mele afaceri.”, a mai declarat Botezatu.

blank