Dennis Man a fost lăudat după prima sa apariție ca titular la Parma, în eșecul 1-3 cu liderul din Serie A, Inter.

Însă fotbalistul român a rezistat pe teren doar o repriză, resimțindu-se după o intrare a lui Bastoni.

Roberto D’Aversa: ”Unii înțeleg în ce campionat puternic joacă de la prima atingere a mingii”
Antrenorul emilianilor, Roberto D’Aversa, crede că Man va deveni jucător de bază în scurt timp și a explicat la ce trebuie să mai lucreze fosta vedetă de la FCSB.

”A încasat niște lovituri, de fapt una de la Bastoni, dar se întâmplă, e normal, Man este într-o perioadă de adaptare. Aici, în Italia, trebuie să înțelegi în ce campionat puternic joci de la prima atingere a mingii.

Man este un jucător foarte bun, tehnic cu mingea la picior, dar poate progresa. Trebuie să fie atent la mingile pierdute, la mingile care trebuie recuperate, la momentul de posesie.

Roberto D’Aversa: ” Dennis Man trebuie să mai lucreze la anumite capitole”
Trebuie să mai învețe și jocul fără minge, să înțeleagă interpretarea tactică. El are și calități fizice, este rezistent. Își va da seama cu timpul că pentru a deveni un jucător complet trebuie să mai lucreze la anumite capitole.

Avem nevoie de el, avem nevoie de orice jucător care ne poate ajuta să dăm mai multe goluri”, a declarat Roberto D’Aversa înaintea meciului cu Fiorentina.

Fiorentina – Parma este în direct la Digi Sport 3, duminică de la ora 16.00. Conform presei italiene, celălalt român din lotul grupării aflate pe penultimul loc, Valentin Mihăilă, este anunțat titular.

Echipa probabilă a Parmei:
PARMA (4-3-3): Sepe – Iacoponi, Bani, Osorio, Pezzella – Hernani, Brugman, Kurtic – Karamoh, Kucka, Mihăilă.

Citeste si...
Parma a anunţat: Dennis Man nu va mai evolua în acest sezon