Dennis Man
Sport

Dennis Man a rupt tăcerea după ratarea transferului la Lazio

 Internaționalul român,Dennis Man a avut o ”explozie” de bucurie după gol, a fost întrebat după succesul de pe ”Ennio Tardini” cum se simte după ce negocierile dintre Parma și Lazio pentru transferul său au căzut chiar în ultima zi de mercato, pentru că formația capitolină l-a preferat pe Jovane Cabral, adus de la Sporting.

Dennis Man a marcat pentru Parma în victoria, scor 4-1, cu Pordenone, din etapa a 22-a din Serie B.

Dennis Man a transmis că este bucuros că a rămas la Parma și că va da totul pentru a-și ajuta echipa, deși este folosit într-o poziție pe care a jucat rar, în care trebuie să acopere toată banda stângă în sistemul 3-4-1-2.

”Sunt bucuros să fiu aici și vreau să-mi ajut echipa. Nu am discutat despre alte lucruri. Este un rol nou pentru mine în echipă și vreau să dau totul.

E un gol foarte important pentru mine și sper să continuăm tot așa. Sunt fericit că am obținut victoria, am jucat bine în partea secundă și suntem bucuroși că am obținut cele trei puncte.

Pandev este foarte valoros, suntem bucuroși că este aici, ne poate ajuta foarte mult”, a declarat Dennis Man, potrivit Parmalive.

Dennis Man nu mai marcase din septembrie pentru Parma
Pentru Dennis Man, golul din meciul de sâmbătă este primul pentru Parma din 12 septembrie încoace, când puncta tot în poarta lui Pordenone, în succesul cu 4-0 din tur.

După victoria cu Pordenone, Parma a ajuns la 28 de puncte acumulate în 22 de runde și este pe locul 11 în Serie B, la trei puncte în spatele Perugiei, formația de pe poziția a opta, ultima care asigură prezența la barajul de promovare în Serie A, care are, însă, un meci mai puțin disputat, cu Frosinone.