Denise Rifai
Showbiz

Denise Rifai, despre cum arată pentru ea relaţia perfectă. Vedeta susţine că în viaţa reală e diferită faţă de cum pare la tv

Denise Rifai, pe cât este de vizibilă în spaţiul public ca prezentatoare tv, pe atât este de discretă când vine vorba de viaţa privată. Frumoasa brunetă de 36 de ani este încă necăsătorită şi nu a fost până acum surprinsă de paparazzi în compania vreunui bărbat.

Denise Rifai şi-a creat o reputaţie de femeie dură şi fermă, ca urmare a atitudinii sale din emisiunea cu 40 de întrebări de la Kanal D, unde îşi supune invitaţii unui interogatoriu necruţător. Cu toate acestea, ea susţine că în viaţa reală nu este deloc aşa. „Eu sunt o tipă feminină, nu inhib și îmi plac bărbații, bărbatul autentic, bărbatul-bărbat! Nu inhib niciodată tipologia de bărbat care mie îmi place! Sigur pe aceea nu o inhib!„, a declarat ea, pentru cancan.ro.

Dimpotrivă, ea consideră că ar trebui să-şi sprijine bărbatul ales şi nu să fie „doamna profesoară” într-o relaţie. „Sunt o femeie foarte iubită și sunt caldă! O femeie trebuie să știe să își împlinească fiecare rol, iar rolul de femeie de lângă un bărbat este acela de a-l sprijini pe el în primul rând, de a-i fi alături, de a forma cuplu cu el, nu de a fi doamna profesoară!

Chiar urăsc tipul ăsta de femeie! O femeie trebuie să știe să stea în spatele bărbatului ei! Nu întâmplător se spune că în spatele unui bărbat puternic stă o femeie puternică!„, a mai spus Denise Rifai.

Cât despre ce şi-ar dori pentru 2022, vedeta a mărturisit: „Să fie un an liniștit, să fim sănătoși, să auzim de bine, de bucurie și să fie cu bani, cu succes, cu audiențe mari, cu bine! Au fost doi ani cumpliți, doi ani grei, atât de multe drame am auzit! Eram datori și noi cu ceva, ai noștri au trăit oricum și au trecut prin atâtea! (…) Mi-aș dori să ne putem vedea de viețile noastre așa cum erau ele proiectate!„.