Denise Rifai
Actualitate

Denise Rifai aruncă bomba! Anunțul momentului despre Klaus și Carmen Iohannis

Cunoscuta realizatoare de la Kanal D, Denise Rifai, a invitat cuplul prezidențial al României, însă președintele și soția sa au declinat oferta de a apărea în emisiunea „40 de întrebări”. Rifai a făcut câteva comentarii în stilul caracteristic despre Carmen și Klaus Iohannis.

Denise Rifai i-a invitat în emisiunea de la Kanal D pe Klaus și Carmen Iohannis! Cum președintele și soția sa au refuzat invitația, Denise Rifai a făcut câteva declarații despre cuplul prezidențial.

Invitată în emisiunea „Față în față”, realizată de jurnalistul Ion Cristoiu pentru pagina de YouTube Gândul, realizatoarea tv și-a spus părerea despre cuplul prezidențial.

Denise a abordat o serie de teme, făcând dezvăluiri din culisele emisiunii-fenomen de la Kanal D. Pe lângă asta, a vorbit și despre clasa politică de la noi, iar din discuție nu putea lipsi, desigur, cel mai puternic om din stat, președintele Klaus Iohannis.

Iohannis nu este un bun actor

„I-am invitat în emisiune pe Iohannis și pe soția sa”, i-a spus Denise Rifai lui Ion Cristoiu. Evident, cei doi încă nu au răspuns solicitării prezentatoarei de televiziune.

Cristoiu a întrebat-o pe vedeta Kanal D dacă ea consideră că Iohannis este un bun actor. Denise Rifai a spus că nu știe să joace teatru și că pare de multe ori prea sobru, genul de om impenetrabil, cu față de morgă!

Vedeta Kanal D: „Cred că sunt un cuplu modern. De cele mai multe ori, ținerea de mână e clar o strategie”
„Nu cred că este un bun actor.

Nu l-am văzut niciodată în spațiul public altfel decât cu morga aceasta pe care o are… De fapt, nici nu știu cum e Klaus Iohannis”, a spus Denise Rifai.

De cele mai multe ori, ținerea de mână e clar o strategie de teatru

Maestrul Cristoiu a întrebat-o apoi cum vede faptul că președintele și soția se țin de mână peste tot pe unde se duc, ca niște adolescenți.

Denise Rifai i-a zis că ea nu s-ar ține de mână chiar peste tot cu soțul ei, însă despre relația cuplului prezidențial a avut cuvinte de laudă.

„Cred că sunt un cuplu modern. Se țin de mână, pare că au o relație faină, așa. În ce-i privește, eu cred că nu joacă teatru.

De cele mai multe ori, ținerea de mână e clar o strategie de teatru. Eu nu cred că o să merg de mână cu soțul peste tot. Ține de opțiune. Nu e cazul peste tot”, a completat Denise Rifai.

blank