Showbiz

Denisa de la Bambi, retinuta in SUA pentru 24 de ore!

 1 Vizualizari totale,  1 Vizualizari azi

 
Denisa de la Bambi a povestit recent cea mai cutremuratoare experienta pe care a trait-o in viata ei de artista si de simplu turist. Artista a dezvaluit ca a fost retinuta in SUA pentru 24 de ore, pe cand era in luna de miere. Denisa-de-la-Bambi--retinuta-in-SUA-pentru-24-de-ore-

Artista a fost retinuta pe aeroport pe motiv ca nu mai avea viza, desi ea era cu actele in regula cand plecase din tara. „De cele mai multe ori cand ajungeam in Statele Unite, mergeam pe la rudele mele de pe acolo. E adevarat, din cand in cand, mai cantam si pentru comunitatile de romani de acolo, dar din asta nu castigam mari sume de bani. Iar autoritatile americane au inregistrat o plangere legata de activitatile mele, au crezut ca eu merg la munca in SUA in loc sa fac turism si mi-au retras viza. Iar eu habar nu aveam.

Cand m-am intors din luna de miere, am aterizat in Los Angeles. Si, din cauza ca eram casatorita si mi s-a retras viza, i-a fost retrasa si sotului meu. Si, de cum am intrat in aeroport, a venit politia la mine, m-au rugat sa ii urmez si m-au dus intr-o camaruta. M-au inchis acolo, cu cheia, m-au supus unor interogatorii amanuntite, m-am amprentat si m-au lasat acolo aproape 24 de ore. Nici la toaleta nu puteam merge singura, eram insotita de un ofiter supraveghetor tot timpul. Culmea, desi aveam dreptul la un avocat, nu l-am primit”
, a declarat Denisa Tanase.
blank