Showbiz, Stiri

Denisa Botcari i-a cerut scuze lui Adrian Cristea!

Denisa Botcari, blonda care în această vară a zăpăcit mai mulţi burlaci autohtoni, a mărturisit că se simte vinovată întrucât l-a jignit pe fostul său iubit, mai ales că nu-i stă în caracter să facă aşa ceva.

denisa_monaco5_345abf9a0d

La doar câteva zile de când a făcut declaraţii şoc, atacând ”bărbăţia” lui Adrian Cristea, fostul său iubit, despre care a spus că nu este bun la pat, Denisa Botcari are mustrări de conştiinţă şi suferă că s-a implicat într-un scandal de acest gen.

Modelul Playboy a făcut astăzi un gest mai puţin aşteptat. Ea şi-a cerut scuze, în public, chiar pe pagina sa de socializare, faţă de fostul său iubit, pe care l-a jignit, mărturisind, printre altele, că este pentru prima şi ultima oară când când  s-a lăsat implicată într-un astfel de scandal.

”Astăzi am luat decizia de a înceta orice atac asupra altora. Mă simt foarte vinovată şi starea mea sufletească s-a înrăutăţit! Nu vreau ca lumea să mă perceapă ca fiind o scandalagioacă sau o femeie care povesteşte despre foştii iubiţi. Supărată, rănită şi provocată m-am lasat dusă de val! Aveam tot dreptul, însă nu îmi stă în caracter, nu ăsta este felul meu de a fi. Situatia asta mi-a “distrus” viața sentimentală şi nu pot permite asta! Când o să am un iubit stabil (care o fi el), o să fac în aşa fel încât să nu fiu în ochii presei! Imi doresc doar liniște, am nevoie! Îmi cer scuze pentru jigniri. Asta nu înseamnă că dacă “cineva mă caută nu mă găsește”! Dar acum nu sunt în stare să duc o luptă inutilă!”, a spus Denisa.