Showbiz, Stiri

Denisa Bita are atacuri de panica inainte de operatia la sani!

Victima a chirurgieie estetice, Denisa Bita a trait un adevarat cosmar in ultimul an, de cand si-a pus silicoane. Abia acum a aflat, in urma unui RMN, ce aprobleme are cu exactitate, si a fost convocata de urgenta la o noua interventie chirurgicala.

Orice femeie viseaza la un bust apetisant, asa ca, cele mai putin dotate de mama natura, aleg sa-si puna silicoane. Asa a facut si modelul Denisa Bita, insa interventia nu a fost una tocmai reusita. La scurt timp dupa aceea i s-a deplasat implantul si are dureri insuportabile, atat de mari incat abia reuseste sa adoarma. Luna viitoare, pe 4 august, mai exact, se va opera, pentru a-si repara sanii, si are emotii mari cat casa.

“Pe 4 august ma operez si sunt atat de stresata incat am inceput sa fumez doua pachete de tigari pe zi. Ma p… pe mine de frica! Dar am incredere ca totul va fi ok, pana la urma. Mi-am facut RMN-ul si am vazut ca buzunarul in care se afla proteza este prea mare si de-aia se plimba implantul acolo. De-aia am dureri. Nu stiu ce voi face mai departe, astept sa vad eu ca operatia asta imi iese bine si ulterior o sa vad ce o sa fac in legatura cu Marek Valcu, cel care mi-a facut prima operatie. Medicul Florin Juravle, cel care m-a consiliat si m-a consultat, mi-a garantat ca o sa fie totul bine”, a declarat modelul.

Frumoasa blonda regreta ca si-a marit bustul, iar daca ar fi sa o ia de la capat spune ca nu ar mai face din nou aceeasi greseala. Mai mult decat atat, acum ca este nevoita sa se opereze din nou, Denisa si-ar dori silicoane ceva mai mici. “Medicul va decide in momentul interventiei daca imi pastreaza aceste proteze, pe care deja le am, sau imi pune altele. Daca acestea nu ami sunt bune, atunci voi opeta pentru unele mai mici, in niciun caz mai mari”, ne-a mai spus vedeta.