USR
Actualitate, Featured

Demisie din USR din cauza scandalului provocat de lipsa căldurii în Timișoara: Musteşte impostura şi incompetenţa!

Problema Timișoarei în ceea ce privește apa calda și căldura se acutizează, motiv pentru care unul dintre membrii USR a demisionat.

Demisie din USR din cauza scandalului provocat de lipsa căldurii în Timișoara. Tudor Baştea care „a intrat în partid ca să ajute cu ce poate” spune că această criză i-a pus capac și a decis să părăsească partidul.

Demisie din USR din cauza scandalului provocat de lipsa căldurii în Timișoara

Într-o postare de pe pagina sa de Facebook, Baştea arată că, deşi demisionează din partid, crede în continuare că „USR-PLUS e cel mai curat partid din România, cu cel mai mare procent de oameni oneşti, decişi să pună umărul la reformarea României”.

Într-o postare de pe pagina sa de Facebook, Baştea arată că, deşi demisionează din partid, crede în continuare că „USR-PLUS e cel mai curat partid din România, cu cel mai mare procent de oameni oneşti, decişi să pună umărul la reformarea României”.

„Pe alocuri însă, în unele filiale, musteşte impostura şi incompetenţa. Au fost mai multe situaţii, de-a lungul acestui an, în care mi-am pus întrebarea ce mai caut în aceasta organizaţie”, a scris Baştea, pe Facebook.

Acesta este total dezamagit de faptul că noua prganigramă, la care administraţia Fritz a lucrat luni de zile, a fost suspendată de instanţă, dar criza căldurii a pus capac.

„Da, sunt de acord că Colterm a acumulat datorii datorită managementului defectuos din mandatele foştilor primari. Da, sunt de acord că administraţia Fritz a preluat un cartof fierbinte, dar era de datoria să să se descurce. Şi-a asumat această responsabilitate. Administrarea oraşului a fost preluată iarnă trecută. Nu au fost întreruperi de căldură şi apă caldă, deci «greaua moştenire» nu a fost chiar atât de grea. A urmat un an întreg, în care se putea lucra la redresarea Colterm. Şi totuşi, a venit frigul şi Primăria nu a fost în stare să se asigure că Colterm va putea furniza căldură şi apă caldă. Asta că să nu mai amintim alte bâlbe din povestea Colterm, gen numirea lui Bogdan Nanu că director general. Căruia i s-a cerut demisia după câteva zile, pentru că avea nişte probleme penale, tocmai pentru inginerii financiare. (…)

Cu regret, dar nu găsesc absolut nici o realizare notabilă, după un an de administraţie Fritz. Le-am promis oamenilor buna guvernare, modernizarea oraşului, şi le-am tăiat căldura şi apa caldă. Şi în loc să găsim soluţii la aceasta criză, facem punctaje interne, prin care învăţăm oamenii ce să răspundă comentariilor negative ale cetăţenilor scandalizati de situaţia Colterm”, a transmis Baştea.