Showbiz, Stiri

Delia vrea sa isi lase sotul gravid

Delia Matache prefera sa isi lase sotul gravid, decat sa faca ea un copil

Delia_MatacheCantareata Delia Matache s-a maritat acum un an si copilul ar fi pentru ea urmatorul pas. A declarat ca inca nu este dispusa sa faca un copil, dar daca sotul ei ar ramane gravid, nu ar avea nimic impotriva.

A declarat acest lucru intr-un ton umoristic, probabil inca vrand sa mai profite de silueta de invidiat. Motivul nu este acela ca nu si-ar dori mostenitori, dar amandoi sunt prinsi in proiecte si nu ar avea timpul necesar pentru o eventuala sarcina.

„Nu pot face un copil maine. Am un contract care nu-mi permite sa ma gandesc momentan la asta. Imi doresc sa devin mama, dar nu acum. Parintii mei ma tot indeamna sa fac un copil. E un stres parintesc, probabil ca o sa-l am si eu. Deocamdata nu sunt disperata. Nu vreau sa fac asta, in urmatoarele luni voi sta la o masa de jurati si nu cred ca e in regula, ar fi destul de greu si stresant. Dacă ar ramane Razvan insarcinat, ar fi senzatie. Daca sotul meu ar ramane insarcinat, ar fi ideal. E bun si tolerant si sunt convinsa ca daca s-ar putea s-ar sacrifica.”, a spus Delia Matache.

Delia este maritata cu afaceristul Razvan Munteanu, nunta avand loc acum un an ..

blank