Delia
Showbiz

Delia, val de comentarii pe rețelele sociale, după ce a mers la cumpărături în Piața Obor: „Mama ar fi mândră că porți sacoșa aia”

Mereu în centrul atenției, Delia știe cum să-și surprindă prietenii virtuali, iar acum a reușit din nou să stârnească numeroase comentarii pe rețelele sociale.

Fără să stea pe gânduri, cântăreața a luat metroul sâmbătă și a mers la cumpărături în Piața Obor.

Delia era îmbrăcată în pantaloni de trening și în hanorac, pe care i-a asortat adidași și cu o căciulă, Delia a fost în centrul atenției, mai ales că a avut o „poșetă” pe cinste și, anume, o plasă din rafie.

„Am treburi”, a scris ea îndreptul fotografiilor postate pe rețelele sociale, iar comentariile nu au întârziat să apară: „Mișto rafie”, „Îmi place!”, „Hai și la Dragon!”, „Mama ar fi mândră că porți sacoșa aia cu stil!”, „Practic s-a lansat o nouă modă!”.

Ce intervenții estetice are Delia. Ar vrea să modifice ceva la nivelul feței, dar îi e teamă

La 41 de ani, cântăreața arată impecabil. Faptul că este într-o continuă mișcare și că adoră să facă sport în aer liber sau să meargă pe munte o ajută să se mențină în formă. Aceasta a discutat și despre intervențiile la nivelul feței. Nu este împotriva lor, spunând că și-a mărit buzele cu acid hialuronic. De asemenea, o încântă și ideea botoxului ca alternativă în locul unei creme scumpe.

„Mie botoxul mi se pare… decât să dai banii pe o cremă antirid, mai bine îți rezolvi problema. Este sfânt, previne așezarea ridurilor în profunzime, dar botoxul nu te face mai frumos, ci doar îți blochează un mușchi. Acidul hialuronic la nivelul feței nu am încercat și cum îmi arată mie simetria naturală a feței, nu cred că am nevoie. N-aș avea nevoie de bărbie sau de pomeți. La buze am încercat, mi se pare drăguț să fie mai pline, dar totuși nu exagerat. Cam atât, lasere și alte tratamente nu am încercat, însă aș vrea să încerc. Mi se pare că sunt în urmă rău la capitolul ăsta. Bine, nici nu am răbdare de așa ceva prea mult. Prefer să-mi fac acasă măști”, a povestit Delia pe contul ei personal de TikTok.

„În schimb, ce mi-ar plăcea să fac, dar n-am curaj, e nasul. E un pic așa ascuțit, îl urăsc uneori. N-am curaj. El e ok așa cum e, dar ar putea să fie mai frumos, mai în vânt”, a mai spus apreciata solistă în legătură cu ce ar vrea să schimbe la ea.

„Pentru o bătrânețe frumoasă, cel mai bun lucru pe care cred eu că ai putea să-l faci la 60-70 de ani sau când simți că e nevoia, e un lifting drăguț și bine făcut, dar pentru asta nu trebuie să ai multe fillere în față. Toate chestiile astea care se bagă în față migrează. Eu nu recomand”, a mai zis blonda, răspunzând la întrebarea unei fane.

blank