Showbiz, Stiri

Delia şi Răzvan, o iubire ca în poveşti. Cum a cucerit-o afaceristul pe frumoasa blondă?!

Chiar dacă începutul relaţiei lor a fost presărat cu zvonuri răutăcioase, Delia şi soţul ei au demonstrat că se iubesc şi că formează un cuplu solid, cum rar mai găseşti în showbiz.

DeliaDelia Matache a găsit sufletul pereche în persoana lui Răzvan Munteanu, un bărbat care-i împărtăşeşte pasiunile şi dorinţele. Cei doi s-au cunoscut în 2010 şi după doi ani şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu.

Afaceristul are grijă să-i îndeplinească toate dorinţele partenerei de viaţă. Iar de câteva ori pe an, acesta are grijă să o surprindă pe frumoasa artistă cu vacanţe în destinaţii exotice, parcă rupte din Rai.

Delia RazvanSe pare că şi gustul comun pentru călătorii a stat la baza relaţiei lor. “Soţul meu nu m-a cucerit ca în filme, cu flori şi biletele. A fost ceva firesc, ca şi cum ai trece la o altă etapă, fără să-ţi dai seama. Cred că fiecare dintre noi a apărut în viaţa celuilalt exact în momentul în care aveam nevoie mare unul de celălalt. Şi pot să spun că această relaţie este cel mai frumos lucru pe care l-am trăit până acum. Plus că ne uneşte şi pasiunea pentru călătorii. Plecăm des în vacanţe şi alegem mereu locuri interesante. Nu ne ghidăm după hoteluri şi resorturi de cinci stele de unde să nu ieşim, ci mai degrabă vrem să descoperim lumea. Răzvan găseşte întotdeauna cele mai inedite destinaţii”, a declarat jurata de la X Factor.