Delia și Răzvan
Showbiz

Delia și Răzvan Munteanu au renunțat la lux. S-au plimbat ca doi îndrăgostiți

Delia și Răzvan Munteanu au renunțat la mașinile de lux și s-au plimbat ca doi îndrăgostiți cu trotineta. Cei doi au făcut și o oprire neașteptată înainte de a ajunge acasă.

Delia si Răzvan Munteanu au plecat de la de la restaurantul Utopia, din Primăverii, și au făcut o oprire în parcul Bordei. Cei doi au purtat haine largi, dar în pas cu moda. Singura problemă a fost că ploaia și-a făcut simțită prezența, iar soțul artistei purta o pereche de adidași albi.

Cu toate astea, Răzvan Munteanu nu s-a lăsat afectat de ploaie și a ajutat-o pe Delia să își care acasă trotineta.

Delia, despre căsnicia cu Răzvan Munteanu

De curând, Delia a povestit și cum se înțelege cu soțul ei, Răzvan Munteanu. Artista a declarat că acesta o completează perfect și că este foarte calculat.

„Răzvan este pe științe exacte, eu sunt o parte creativă, el e cu spirit și calcule și de toate. Ne completăm perfect. Cel mai mult m-a ajutat faptul că am avut încredere și am avut eu intuiția să-mi dau seama că el are potențial de așa ceva. Când ne-am cunoscut noi, nu făcea asta”, a declarat cântăreața.

Și a continuat: „Ușor, ușor, am început să-mi dau seama că e extrem de talentat în treaba asta, în diverse lucruri. E un bun manager, e bun în multe direcții. Uneori nu înțeleg cum ține pasul cu toate lucrurile. E exact și calculat și știe foarte multă informație. Nu există ceva să nu știe. Mi se pare fenomenal. Simțindu-i potențialul, i-am zis: hei, tu, iubire! Nu ai vrea să facem treaba asta împreună, cumva? Simt că în momentul ăsta nu am încredere în nimeni, am avut experiențe cu oameni care m-au dezamăgit. Era ușor să furi, era ușor să mă furi. I-am zis lui Răzvan să fim o echipă, pentru că în el aveam încredere. Suntem o familie, hai să facem chestii frumoase împreună. Acum e prins în multe alte direcții. Notează, scrie, continuu”, a mai spus Delia, despre soțul ei, Răzvan.

Delia a mai spus că încearcă să își facă cât mai mult timp pentru soțul ei și să petreacă clipe de neuitat.

„Ne vedem, nu avem mai mult de 2 seri nedormite împreună, doar pe motiv că eram eu plecată cu concertele. Maxim 3. Nu suntem departe unul de altul, nu am călătorit separat niciodată, de când suntem împreună. Nu cred că mi-ar plăcea. Mi se pare că suntem unul singur, mergem împreună”, a mai spus Delia.

blank