Delia
Showbiz

Delia și-a dublat profiturile în 2022. Ce cifre de afaceri au avut firmele cântăreței

Vedeta a avut zeci de concerte în 2022, la diverse manifestări de genul zilele orașului sau zilele comunei și a avut încasări peste măsură. Ministerul de Finanțe a publicat rapoartele financiare ale firmelor controlate de Delia, în care se arată că profiturile nete s-au dublat față de anul anterior.

Una dintre dintre firmele artistei se numește Deliaevent. După cei trei ani de pandemie, timp în care majoritatea concertelor au fost anulate, afacerile Deliei au cunoscut o dublare a profitului și a cifrei de afaceri.

Societatea Deliaevent a avut o cifră de afaceri, pentru anul fiscal 2022, în valoare de 9,08 milioane de lei, și un profit financiar net de 4,81 milioane lei, potrivit datelor publicate la Ministerul de Finanțe. Societatea Deliaevent SRL a avut un număr constant de șase angajați.

Mai trebuie spus că pentru anul fiscal 2021, în plină pandemie, afacerile lui Delia nu au stat deloc rău. Societatea a avut un cifră de afaceri de 4,2 milioane de lei și un profit net de 1,8 milioane de lei. Numărul de angajați a fost de cinci persoane.

Firma Deliaevent este deţinută de asociaţii Delia Munteanu cu 95% şi de Nicoleta Spătăcean cu o cotă de 5% din capitalul social al firmei.

Delia

Alte firme deținute de Delia

O altă firmă unde Delia deține 75 la sută din părțile sociale ale firmei este Black Spirit.

Societatea comercială este înregistrată în municipiul București și potrivit informațiilor publice furnizate de Ministerul de Finanțe a avut în anul fiscal 2022, o cifră de afaceri de 4.96 milioane de lei, și un profit net de 1.24 de miliioane de lei.

Firma a avut un număr mediu de 22 de angajați, așa cum a raportat în declarația anuală depusă la Ministerul de Finanțe.

Pentru anul fiscal 2021, societatea Black Spirit a avut o cifră de afaceri de 2.14 milioane de lei și un profit net de 1,05 milioane de lei.

De asemenea, la societatea Roka Records Delia Munteanu deține 45 la sută din părțile sociale, în timp ce Răzvan Munteanu, soțul său, are 55 la sută. Societatea a avut, în 2022, o cifră de afaceri mai modestă, de 277.000 de lei și un profit net de 169.000 de lei.

 

Celebra cântăreață mai deține 95 la sută din părțile sociale ale firmei Stardelsound. Potrivit Ministerul de Finante, societatea a avut în 2022, o cifră de afaceri de 292.000 lei și un profit net de doar 281 de lei.

Citește și  Gina Pistol a vorbit în premieră despre povestea ei de dragoste de acum – „Sunt o femeie care trăieşte ceva frumos”

Dacă adunăm profiturile nete realizate de firmele Deliei, rezultă că vedeta a avut încasări de peste două milioane de euro.

blank