Delia
Showbiz

Delia nu mai suportă situația de la iUmor: „Nivelul meu de toleranță a ajuns la un alt prag”

După plecarea lui Mihai Bendeac de la iUmor, se pare că și Delia ia în calcul să părăsească show-ul de televiziune. Artista a postat mai multe mesaje cu subînțeles pe rețelele sociale, acolo unde a spus exact ce o deranjează în ultima vreme.

Într-un moment de sinceritate, în pragul nopții, Delia a publicat mai multe mesaje audio în care spune că simte un disconfort teribil atunci când trebuie să asiste la glumele cu tentă sexuală care se fac adesea la iUmor, în special pe seama ei.

Mesajele au fost publicate la ora 03.24, menționând că noaptea i-a adus o claritate în gândire și de aceea vrea să înregistreze totul, pentru ca a doua zi este foarte posibil să-și schimbe părerea.

Delia, deranjată de glumele de la iUmor

Cântăreața a spus că nu mai vrea să accepte în niciun fel glumele care se fac pe seama ei sau pe seama altor persoane, deoarece au un impact negativ atât fizic, cât și emoțional asupra ei.

„Nu-mi place senzația în corpul meu atunci când lumea face glume sexuale față de mine sau față de altcineva. Nimeni nu ar trebui să simtă asta fără acordul lui. Eu nu mai vreau să-mi dau acordul.

Nu mai pot să rezist la un alt roast. Nivelul meu de toleranță a ajuns la un alt prag. Cred că este firesc, ori efectiv este un nivel de saturație pe care îl resimt. Simt un disconfort în stomac, felul în care mă simt vulnerabilă, descoperită, în fața unor lucruri pe care nu le pot controla și nu-mi doresc să trăiesc asta și să experimentez lucrurile astea”, a mărturisit Delia pe Instagram.

Delia a ținut să sublinieze că, din punctul ei de vedere, lucrurile au ajuns mult prea toxice pentru ea și de aceea nu mai vrea deloc să participe la roast-uri.

„Nu vreau să dramatizez. Este doar o explicație pe care o dau despre toată treaba asta cu roast-urile. Nu le mai vreau. Mi se pare că lucrurile sunt mult prea toxice pentru ceea ce-mi doresc eu, pentru armonia în care vreau să trăiesc. Sunt lucruri destul de agresive. Este posibil să le percep greșit, dar e suficient să spun că nu mai vreau să particip la roasturi. Sunt ok, nu vă faceți griji pentru mine. Este doar un sentiment pe care am simțit să-l împărtășesc”, a mai adăugat artista.

blank