Showbiz, Stiri

Delia Matache şi soţul ei investesc 1.500.000 € într-o vilă şi un duplex!

media5 (2)

Delia Matache şi soţul său, Răzvan Munteanu, cuplu ce a produs numai în 2013 două milioane de euro, au considerat că este momentul să deţină şi ceva proprietăţi, mai ales că-şi doresc şi un copil. Astfel, ei au plătit deja un avans de 250.000 de euro pentru un duplex ce costă 1.000.000 de euro, ce va fi gata la anul, şi mai au pregătit încă jumătate de milion de euro pentru o vilă în afara Capitalei.

Au o căsnicie de invidiat, Delia Matache şi soţul său, Răzvan Munteanu, au clădit, în ultimii doi ani, de când s-au căsătorit, un mic imperiu financiar. Ambii au avut o contribuţie însemnată la sporirea averii familiei. Chiar dacă au cutreierat lumea-n lung şi-n lat, în vacanţe exotice, cei doi soţi au şi ceva bani puşi deoparte. Astfel că, după ce au locuit până acum cu chirie, chiar în buricul Capitalei, Delia şi Răzvan au considerat că este momentul să se aşeze şi ei la casa lor.

Locuinţa lor va avea terasă şi piscină
Astfel, potrivit unui agent imobiliar, ei vor plăti un milion de euro pentru un duplex de o mie de metri pătraţi, într-un bloc ce se construieşte în prezent, în Floreasca, şi va fi gata anul viitor. “Locuinţa lor va fi superbă. Vor avea şi terasă, cu piscină, la ultimul etaj. Au plătit deja un sfert din valoarea casei, în jur de 250.000 de euro”, a adăugat sursa mai sus-citată. Totodată, simpaticul cuplu intenţionează ca pe viitor să-şi achiziţioneze şi un teren în afara Capitalei, unde îşi vor ridica o vilă, mai ales că Răzvan vrea să-şi aducă în Bucureşti şi părinţii, care locuiesc în Târgu Jiu. Pentru aceasta, ei au mai alocat încă jumătate de milion de euro din bugetul familiei.