Showbiz, Stiri

Delia Matache se pregăteşte să fie din nou naşă!

Uite ce vedetă urmează să cunune cât de curând!

  Delia

De cand s-a maritat cu omul de afaceri Razvan Munteanu, cantareata Delia Matache primeste foarte des invitatia de a nasi. Se pare ca „rolul” ii convine de minune, caci artista nu refuza pe nimeni. Ultima pe lista este dansatoarea Andreea Popescu.

Delia Andreea (16)

Delia Matache pare sa isi fi gasit o noua pasiune, aceea de a fi nasa de cununie. In ultimii ani, blonda nu a refuzat niciun cuplu care si-a dorit ca ea si sotul ei, Razvan Munteanu sa ii conduca la altar, rolul de parinti spirituali venindu-le de minune.

Delia fina (1)

Sociabila si pusa mereu pe distractie, pentru Delia este o adevarata placere sa naseasca sa-si naseasca prietenii. De aceeasi parere este si Razvan Munteanu care nu ii refuza sotiei nicio placere. Astfel, dupa ce a testat nasitul pe mai multe perechi, Delia a primit invitatia si din partea dansatoarei Andreea Popescu, de a o conduce in fata altarului. Se pare ca artista a acceptat pe loc, mai ales ca intre ele sta la mijloc o prietenie ce dureaza de sase ani. Desi Andreea nu mai colaboraza cu ea din punct de vedere profesional, fiind implicata in proiecte proprii, are grija sa ii fie recunoscatoare toata viata Deliei pentru simplul fapt ca a facut-o cunoscuta si ca a ajutat-o in cariera.

Andreea are o relatie de aproape trei ani cu dansatorul Rares Cojoc si cam tot de atunci locuiesc impreuna. Cei doi nu s-au grabit inca sa faca pasul cel mare, insa apropiatii sustin ca, anul viitor, dansatoarea va deveni oficial doamna Cojoc. Desi a prins buchetul si a pus voalul la mai multe nunti, bruneta a amanat propriul eveniment. Din pacate, ea isi va vedea visul implinit cel mai devreme anul viitor. Din cauza faptului ca tatal ei a murit in urma cu putin timp, dansatoarea se vede nevoita sa tina doliu cel putin un an.

blank