Delia Matache a avut o reacție savuros de ironică la adresa unui bărbat care a îndrăznit să o critice într-o manieră batjocoritoare pe simpatica jurata de la iUmor.

Delia Matache, simpatica jurată de la iUmor, este o artistă cu o personalitate foarte puternică și nu se sfiește niciodată să se manifeste așa cum simte, întocmai unei artiste autentice. Vedeta a știut mereu cum să țină pasul cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul showbiz-ului, din țară și mai ales din străinătate, iar aparițiile ei au suprins mereu fanii.

Artista este o prezență foarte activă pe social-media, iar recent, blonda a postat un clip pe Tik-Tok, în timp ce era în mașină, iar ipostazele în care a apărut au generat opinii împărțite din partea fanilor. Delia era îmbrăcată într-o vestimentație foarte colorată și purta o coafură cu breton, iar imaginea ei semăna puțin cu cea a celebrei artiste Billie Eilish.

Se presupune că artista încerca să se distragă de la traficul din București, așa că poate s-a gândit să-și bucure fanii cu un clip în care apare în niște ipostaze amuzante.

Delia a dat o replică savuroasă care l-a spulberat pe „critic”
Delia a primit multe mesaje de apreciere din partea fanilor. Cu toate acestea Delia a primit și un comentariu extrem de batjocoritor, de la un internaut pe nume Silviu, care a început să o critice pe artistă.

“Delia, să îți fie rușine pentru ce ai devenit în insule! Ai ajuns că te comporți cu animalele din pădure, de acolo, să te duci înapoi și să și rămâi acolo, să nu mai vii în românia, nu suntem mândri de tine. Bravo”, a menționat bărbatul.

În mod surprinzător Delia a simțit totuși să-i dea bărbatului o replică pe cât de acidă pe atât de ironică, în care artista a făcut desigur aluzie, în glumă, la stilul ei lipsit de inhibiții în care se exprimă.

„Silviu, de rușine fac asta” , a comentat cu o savuroasă ironie, artista. Astfel Delia i-a închis gura nepoliticosului internaut.