Showbiz

Delia Matache presata sa faca un copil

Acum ca este femeie la casa ei, maritata si fericita, cantareata Delia Matache este mai mereu luata la intrebari despre venirea copilului ei pe lume

 

Delia MatacheCantareata si salbatica Delia Matache este deja satula de intrebarile tuturor legate de venirea copilului ei pe lume. Blonda isi doreste intradevar un copil, daca este posibil un baietel, insa toate la timpul lor.

 

Daca pana acum a petrecut ca o pisica salbatica, acum ca este femeie maritata toata lumea se asteapta ca Delia Matache sa se comporte ca la cratita. Insa blonda nu da semne ca energiile ei ar fi epuizate, ba chiar a filmat un videoclip cu Mihai Bendeac in pat si a facut poze indraznete din luna de miere pe care le-a impartasit cu toata lumea. Sotul Deliei Matache, Razvan, nu are nimic de comentat in acest sens pentru ca intelege foarte bine ca iubeste un suflet de artist.

 

Insa presiunea tuturor asupra faptului ca trebuie sa intre si un copil in piesaj este deja destul de epuizant pentru vedeta, dar Delia a spus ca atunci cand o sa fie cazul o sa anunte cu surle si trambite momentul in care o sa ramana gravida,

 

”O enerveaza foarte tare aceasta intrebare, intrucat o aude foarte des, chiar si de mai multe ori pe zi. Delia a ajuns chiar sa raspunda ca va face un anunt mare, atunci cand se va intampla, cu rugamintea sa fie lasată in pace, pana atunci.”, a fost declaratia unei persoane din anturajul Deliei Matache.

blank