Showbiz

Delia Matache preferă 30.000 € decât să devină mamă

 

Delia Matache nu se grăbeşte să devină mamă, la un an după ce s-a căsătorit cu Răzvan Munteanu pentru că are contratce de onorat.

 delia matache

Delia Matache (31 de ani) a pus mâna pe joburi foarte tentante din punct de vedere financiar. Printre ele se numără şi emisiunea de succes “X Factor” (Antena 1), unde, în calitate de jurat, solista primeşte în jur de 30.000 de euro.

Deşi nu are stipulată în contract condiţia de a nu rămâne însărcinată, Delia se teme că dacă va avea burtică nu ar mai putea să mai bată ţara în lung şi în lat, cu audiţiile.

Chiar dacă soţul său câştigă foarte bine din afaceri, Delia Matache s-a pus pe făcut bani pentru a-i face zestre copilului pe care îl vor avea

Delia Matache are, în prezent, cam tot ce şi-a dorit. Trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Răzvan Munteanu, care o răsfaţă ca pe o prinţesă şi are o carieră de invidiat, câştigând bani frumoşi, nu doar din concerte, ci şi din emisiuni TV.

Celebrul cuplu îşi doreşte enorm un copil, cu toate acestea. Timp de un an, de când s-au căsătorit, barza a întârziat să apară, chiar dacă analizele le-au ieşit în regulă, ambii soţi fiind declaraţi apţi să devină părinţi.

Delia Matache şi Răzvan vor aştepta probabil până la anul să facă un copil, după ce expiră contractul cântăreţei cu „X Factor”.

 

blank