Monden, Stiri

Delia Matache, o mireasa cu fite

Delia Matache, o mireasa cu fite

Astazi mare eveniment, mare! Delia Matache s-a cununat religios in aceeasi Biserica unde EBA s-a castorit. EBA a fost si motivul pentru care cantareata Delia Matache si-a angajat bodyguarzi cu duiumul si a tinut presa departe de eveniment. Sotul, Razvan Munteanu a dezvaluit ca de fapt evenimentul a fost vandut, de catre sotia sa, emisiunii Acces Direct.

blank

 

Chiar daca a fost lovita de raceala, chiar inainte sa imbrace rochia de mireasa, Delia Matache s-a cununat astazi religios cu sotul sau Razvan Munteanu in aceeasi Biserica unde in urma cu doua saptamani Elena Basescu si-a celebrat casatoria. Spre surprinderea tuturor, Delia s-a dovedit a fi o mireasa ingamfata, ea a luat cateva masuri de diva pentru ca nunta sa se desfasoare, cel putin la Biserica, in conditii de clasa inalta. Foarte multi bodyguarzi, masini de lux, invitati de vaza si nicio camera de filmat sau fotograf reprezentant al presei. Nicio televiziune din Romania nu a obtinut autorizatia Patriarhiei pentru a fi aproape de nunta Deliei Matache, mai ales ca in urma cu putin timp, preotul Bisericii Sfantul Spiridon a fost mustrat de catre “mai marii Bisericii Ortodoxe”, motiv pentru care s-a interzis prezenta presei la nuntile VIP.

 Emotiile au napadit familia Deliei

blank

 Desi a ajuns prima si nerabdatoare la nunta, mama Deliei a parasit Biserica in mijlocul evenimentului religios, plangand si acuzand stare de rau din cauza emotiilor puternice. Acelasi lucru s-a intamplat si cu sora Deliei, Oana Matache care si-a linistit durerile bruste de stomac in masina personala si pazita de un bodyguard.

Delia Matache

 

Nunta “fita de fita”, vanduta la Acces Direct

 

Sotul Deliei Matache, Razvan Munteanu a dezvaluit ca presa nu a putut fi prezenta la nunta din decizia Deliei, aceasta a vandut toate drepturile de difuzare emisiunii “Acces Direct”. Nu se cunoaste inca pe ce suma s-a incheiat afacerea. Mirii au purtat costume de 10.000 de euro si pantofi de firma, care se ridica la 1000 de euro, costurile nuntii acumuland un total de 200.000 de euro. Dupa nunta, proaspetii insuratei vor locui intr-o vila pe malul lacului Snagov, vis-à-vis de Irinel Columbeanu.

 

blank