Delia
Showbiz

Delia împlinește 42 de ani, dar arată mai bine ca oricând în costum de baie. Poze HOT din Thailanda: „Păcat să acoperi un așa corp”

Delia nu putea rata o vacanță la căldură în acest început de an. În programul ei aglomerat, solista reușește să-și facă timp pentru ceea ce îi place cel mai mult: să exploreze lumea. Dacă vara și toamna le-a petrecut urcând pe munte în diverse zone, inclusiv în Nepal, acum, în ianuarie, a decis să se relaxeze în Thailanda.

Mari iubitori de escapade departe de casă, Delia și soțul ei, alături de un alt cuplu, și-au programat câteva săptămâni în sud-estul Asiei. Au ales Thailanda pentru că au parte de tot ce le place mai mult. Au explorat, iar acum și-au închiriat o casă pe plajă pentru a se bălăci în mare și a se bronza.

Delia

Delia e foarte activă pe Instagram, așa că postează zilnic imagini din vacanță. Cele care au făcut cu adevărat furori o arată chiar pe ea, într-o serie de selfie-uri făcute din toate unghiurile, îmbrăcată într-un costum de baie din două piese. Deși nu-i place deloc să meargă la sala de sport, de câțiva ani, artista și-a făcut obiceiul de a ieși aproape zilnic la alergat, așa că pe lângă un tonus bun, și-a și tranformat corpul.

Abdomenul plat, picioarele tonifiate și formele perfecte au furat privirile. Deși până acum nu a fost așa generoasă cu astfel de instantanee, acum, Delia le-a dat un motiv de discuție admiratorilor. Comentariile au curs pe pagina ei de Instagram. „Păcat să acoperi un așa corp cu haine nașpa”; „Pune omul o poza mai dezbrăcat, boom, 17000 de like-uri după jumătate de ora”, au fost doar două dintre mesaje. De altfel, în doar o zi, imaginile cu Delia în costum de baie au depășit 75.000 de aprecieri.

Nici colegele de breaslă nu au rămas imune la „farmecele” ei. Antonia, Sore, Jo și Ruby s-au arătat impresionate de forma fizică a Deliei. În ultimul timp, artista, care împlinește 42 de ani în 7 februarie, a început să lase mai multă piele la vedere, deși hainele în care se simte cel mai bine sunt tot cele largi, supradimensionate.

Delia

blank