Delia
Showbiz

Delia, huiduită după ce a jignit un necunoscut în vârstă. Mii de oameni au asistat la scenă

După Florin Piersic care a fost deranjat de intervenția unui bețiv, în timpul unui discurs, la un eveniment public, Delia a avut parte de huiduieli. În cazul ei, a fost pe bună dreptate. Gestul și vorbele artistei au fost total deplasate.

Delia a susținut un concert la Zilele Orașului Năsăud. După cum se știe onorariul Deliei nu e deloc ieftin. După concert, artista a primit doar comentarii negative de la public.

Delia este una dintre cele mai cunoscute artiste, melodiile ei devin hituri imediat după lansare. Jurata iUmor face spectacol oriunde e chemată, doar că la Bistrița Năsăud se pare că a dat rateu, după cum a relatat presa locală. Oamenii care au participat la concertul ei au plecat dezamăgiți. Și nu puțini au fost aceia care și-au vărsat of-ul pe rețelele sociale.

Fanii, vădit dezamăgiți, au huiduit-o pe Delia

Alexandra a făcut public faptul că Delia a dezamăgit-o. Nu doar artista, ci și echipa sa. Asta pentru că ar fi avut o prestație ce nu a atins nici pe departe așteptările.

„Având în vedere că vorbim de ,,Delia”, e dezamăgire totală. Nu poți să mulțumești unui public cu spatele, nu ai cum! Și nu ai cum să suni așa, live, în trei oameni. Solo-urile de chitară cine le-a cântat? Era doar basistul pe scenă! De vocile din spate nu mai zic nimic. Iar tipul de la clape se plictisea maxim, la un moment dat a început să-l mănânce nasul”, a scris aceasta.

Delia

Florin spune că Delia a tratat fanii într-un mod necorespunzător și că a fost chiar huiduită pentru prestația sa live. „Prestație și apariție dezastruoasă a acestei artiste iubite de publicul larg de pe vremea în care era om, de pe vremea în care empatiza cu publicul și era o făină pe scenă.

Cu greu a spus un mulțumesc publicului năsăudean dornic să o vadă și sa o admire, în schimb ea practic nici nu i-a băgat în seamă. Vestimentația ei pare mai degrabă dintr-o echipă de baschet sau dintr-o formație rap. DELIA ai dezamăgit, iar lumea te-a huiduit”, a scris și Florin despre concertul Deliei.

Delia a jignit un bărbat după ce i-a luat pălăria din cap

Citește și  Fuego, concert de zile mari plin de bucurie si armonie, la Dej

Altcineva a relatat un episod jignitor, incredibil. Delia ar fi jignit în glumă un bătrân. Ștefan acuză faptul că vedeta de la Antena 1 a coborât în mulțime și i-a luat pălăria unui om bătrân și și-a pus-o ea pe cap. Bărbatul i-a spus că poate să păstreze pălăria, ca amintire, dar vedeta l-a jignit, făcându-l păduchios.

„Dacă văd că indiferent cum se prezintă, primesc mulți bani, lumea îi aplaudă, atunci cred că sunt niște ,,Dumnezei” chiar dacă se comportă precum diavolii. Am văzut și în live-uri tale, un artist îndrăgit de la noi din Țara Năsăudului, care a făcut cel puțin trei lucruri care nu se fac.

Pe scurt: a coborât în mulțime, nimic rău, dar a luat din cap, pălăria unui om în vârstă, apoi a urcat pe scenă chemându-l să i-o restituie. Omul, cu mult bun simț, îi zice s-o păstreze, la care artistul: – da n-ai păduchi, bade?”, a scris Ștefan, pe rețelele sociale.

blank