Cultura, Stiri

Delia Antal a avut o premieră de succes, aseară, cu filmul “D’ORA”

Ce surpriză i-a făcut Armand Assante, prietenul regizoarei!

  DElia

Actrita si regizoarea Delia Antal si-a lansat aseara cu succes, la Cinema Studio din Bucuresti, filmul de debut “D’ORA” – Emigranta romanca. In prezenta invitatilor si a jurnalistilor, Delia Antal a fost aplaudata si laudata pentru curajul de a face un film inspirat din realitate, atat de explicit si fara perdea. Irina Margareta Nistor si Presedintele UCIN, Laurentiu Damian, au deschis seara cu un speech generos, cu multe laude la adresa Deliei Antal.

delia antal, alaturi de mama ei, care joaca in filmul D'ORA

De asemenea, regizorul si Presedintele UARF, Ioan Carmazan, a urcat pe scena pentru a o sustine pe actrita romanca stabilita de zece ani la Londra. Irina Margareta Nistor i-a daruit actritei la inceput de drum un buchet de lacramioare pentru a-i purta noroc.

Delia Antal alaturi de mama ei si o parte dintre actorii prezenti la premiera

Alaturi de Delia Antal a fost alaturi si mama ei, care joaca de asemenea in film, dar si cativa actori din distributia productiei. Una dintre surprizele serii a fost proiectia unui mesaj video trimis de binecunoscutul actor Armand Assante, special pentru premiera filmului Deliei Antal de la Bucuresti.

Delia Antal si Anamaria FerentzDelia Antal si Anamaria Ferentz

“Am vazut filmul, este o comedie neagra, o poveste trasnita, trista, importanta…Vreau sa o felicit pe Delia Antal si ii doresc tot ce e mai bun! N-am putut sa fiu prezent la premiera ei din Bucuresti pentru ca lucrez”, spune Assante despre “D’ORA”.

Ion Dichiseanu, Delia Antal, Cristina Spatar

 La premiera de la Bucuresti, de la Cinema Studio, i-au fost alaturi Deliei Antal actori consacrati, dar si vedete si alte persoane publice cunoscute precum: Valentin Teodosiu, Ion Dichiseanu, Florin Piersic Jr, Toma Enache, Rita Muresan, Marius Baragan, Raluca Lazarut, Alexandra Badoi, Cristina Spatar – care a venit insotita de soacra ei, Anamaria Ferentz – alaturi de mama ei, Roxana Nemes, Radu Groza, Diana Matei, Roxana Iliescu si multe alte nume cunoscute.

Delia Antal si Francesca Lucarelli

Delia Antal a purtat la eveniment o tinuta Jovani, sandale si clutch Roger Vivier si bijuterii de colectie. La sfarsitul evenimentului actrita a primit un steag al Romaniei de la Mircea Tudosa, unul dintre actorii principali din filmul “D’ORA”.

data:text/mce-internal,Delia Antal si Rita Muresan

“A fost una dintre cele mai importante zile din viata mea. Am fost coplesita de emotii sa am atata lume deosebita alaturi. M-au sustinut si foarte multe personalitati consacrate din industria filmului. Tin sa aduc multumiri speciale, in primul rand doamnei Irina Margareta Nistor, domnului Ioan Carmazan – Presedintele UARF si Presedintelui UCIN, Laurentiu Damian. De asemenea, am primit un sprijin important din partea domnului Constantin Chiriac. Le multumesc tuturor celor prezenti aseara la premiera filmului “D’ORA” pentru sustinere si incurajare. M-a emotionat foarte tare si mesajul video primit de la prietenul meu de nadejde – Armand Assante, care mi-a facut o reala surpriza!”, spune, incantata, Delia Antal.

Roxana Nemes si Delia Antal 

“D’ORA”: Emigranta Romanca – filmul de debut al Deliei Antal –va incepe sa ruleze de azi, 25 aprilie, in principalele cinematografe din Bucuresti si din tara, putand fi vizionat la Grand Cinema Digiplex (Baneasa Shopping City), Hollywood Multiplex – Mall Vitan, Cinema Europa, Cinema Patria si Cinema Scala. In tara filmul “D’ORA” ruleaza la Constanta, Brasov, Targu Mures, Botosani, Iasi, Piatra Neamt, Craiova, Pitesti.

Produs de 28 Films Ltd., “D’ORA” prezinta intr-o maniera onesta incercarea unei tinere de a scapa din opresiunea tarii natale pentru a-si urma visurile. Calatoria Dorei o incarcereaza intr-o lume in care inocenta ei e treptat spulberata. Ea risca tot pentru cei dragi in speranta unui viitor mai bun.

Raluca Lazarut si Delia Antal

“D’ORA” este o poveste emotionanta prezentata intr-un mod amuzant, care scoate la lumina probleme reale cu care se confrunta milioane de oameni in lumea globalizata de azi.

Dupa ce a fost ecranizat in luna februarie la Londra, la BAFTA, apoi la cinema Curzon din Londra si aseara a avut o premiera de succes la Cinema Studio de la Bucuresti, filmul “D’ORA” va fi lansat si in America, la Los Angeles.

Filmul “D’ORA”: Emigranta Romanca are o distributie impresionanta cu actori din intreaga lume: