Economic

Delcase, partener de încredere pentru companii de talie mare în producția de componente mecanice și automatizări!

Delcase, o companie specializată în producția de componente mecanice și automatizări, a anunțat că a colaborat cu mai multe companii de talie mare din industria auto, tehnologia informației și producția de bunuri de larg consum.

Compania are o experiență de peste 8 ani în domeniul componentelor mecanice, automatizărilor și celulelor robotizate, având la activ peste 200.000 de piese mecanice produse și sute de automatizări realizate pentru partenerii săi.

Echipa Delcase este formată din 45 de specialiști în domeniul automatizărilor, pregătiți să implementeze cu succes și cele mai complexe proiecte. Printre clienții companiei, pentru care a realizat peste 6500 de proiecte, se numără nume sonore precum Continental, Siemens, Nokia , Hirth Engines, Continental Engineering Services, Sumida AG, new-Metric, Adient, Akwel, Yazaki, Haas F1 Team, Litens, Morsound&Co, P&G, Hella, SSR, Autoliv, Mahle.

Delcase are o abordare orientată spre client și se angajează să ofere soluții personalizate pentru nevoile fiecărei companii partenere. În plus, compania investește în tehnologie de ultimă generație, precum scanere 3D și roboți avansați, pentru a îmbunătăți eficiența și calitatea producției.

Prin colaborarea cu aceste companii de renume, Delcase și-a consolidat poziția pe piața de componente mecanice și automatizări, iar expertiza sa în acest domeniu este recunoscută pe plan internațional.

 

blank