Actualitate

Degringoladă în PNL. Toți președinții și-au dat demisia

Alina Gorghiu, copreşedintele PNL a declarat că toţi preşedinţii organizaţiilor de sector din Bucureşti şi-au depus mandatele din cauza rezultatului în alegeri sub nivelul aşteptărilor.

„Cei şase şi-au depus mandatul, le mulţumesc pentru activitate, până pe data de 15 iulie vom avea preşedinţi la organizaţia de Bucureşti, la sectoare şi vom unifica cele 20 de filiale cu copreşedinţi. Deci vom avea o fuziune finalizată la nivelul judeţelor. Alegerile parlamentare trebuie să ne prindă cu toată această fuziune finalizată”, a precizat Gorghiu.

„Adriana Săftoiu poate să fie oricând un lider la fel de bun ca şi alţi colegi de-ai noştri, şi Cristian Buşoi, şi domnul Teodor Atanasiu. Sunt foarte mulţi colegi care ar putea să gestioneze cum trebuie organizaţia de Bucureşti, dar nu am făcut nicio discuţie”, a mai spus Gorghiu.
„Au fost nişte oameni care se pare că nu au rezonat cu electoratul. Nu am reuşit să comunicăm noi, la nivel de partid, suficient de bine că această echipă este una care este pe profilul electoratului, că aceşti oameni îndeplinesc acele criterii de integritate, de profesionalism”, a completat liderul liberal.

blank
blank