Showbiz

Deea, supărată foc după eliminare. În lacrimi, a zis ASTA la Capriciile Iubirii. Ce a postat ulterior depășește orice imaginație!

Deea s-a retras din competiția Mireasa după gala de pe 13 octombrie 2023, din cauza faptului că ocupase ultimul loc în preferințele publicului. Ulterior, ea s-a alăturat emisiunii „Mireasa, Capriciile Iubirii,” unde și-a exprimat regretul pentru plecarea sa din casa Mireasa și a distribuit imagini de la scurt timp după eliminare.

În ceea ce privește gala din 13 octombrie 2023, aceasta a implicat o eliminare directă pentru fete. Mamele au propus nominalizările, iar mama Săptămânii, doamna Maria, a votat pentru ca Daria să părăsească emisiunea. Totuși, după anunțarea clasamentului, situația s-a schimbat deoarece Daria a primit imunitate, fiind în top 3. Deea a părăsit competiția datorită poziției sale inferioare în preferințele publicului. Mama care a nominalizat-o pentru eliminare, doamna Crina, i-a cerut scuze Deei, explicând totuși că rezultatul ar fi fost același fără votul ei, deoarece Deea era ultima în clasament.

Deea a fost profund afectată de această situație și a părăsit casa Mireasa însoțită de Andrei, care a fost, de asemenea, eliminat.

Înainte de a pleca din casa Mireasa, Deea a apărut în platoul emisiunii „Mireasa, Capriciile Iubirii,” unde a dezvăluit că ar fi dorit să rămână în competiție măcar încă o săptămână.

Ce a spus Deea la Mireasa, Capriciile Iubirii, la scurt timp de la eliminare

„Mi-aș fi dorit încă o săptămână. Am fost atrasă de Marius, am vrut să vorbesc cu el, nu s-a putut. Nu am vrut să fac nimic doar de dragul de a face pentru că nu am venit să arăt ceea ce nu sunt eu. Eu am fost în această săptămână așa cum sunt și în afară, nimic diferit. Consider că Dumnezeu știe mai bine de ce s-a întâmplat asta și că nu e capăt de lume. Consider că dacă s-a întâmplat așa e cu un motiv. Cu un motiv a fost și venirea aici”, a spus Deea la Mireasa Capriciile Iubirii, în emisia de după gala Mireasa din 13 octombrie 2023.

Daria, aflată și ea pe canapeaua de la Mireasa, Capriciile Iubirii a spus că s-a bucurat pentru că nu a părăsit competiția și întrebată pentru ce sau pentru cine și-a dorit să rămână, fata a precizat că trage speranța ca un băiat potrivit să intre pentru ea în competiție.

Citește și  Ilinca Vandici se face actriţă?!

După ce a ajuns acasă, Deea s-a filmat mulțumindu-le susținătorilor pentru complimente și fanpage-uri. De asemenea, fata a ținut să-și exprime dezamăgirea față de faptul că a părăsit casa Mireasa după numai 8 zile de când a intrat în competiție.

„Vă mulțumesc mult tuturor! Sunteți minunați”, a scris Deea în dreptul imaginilor cu ea publicate pe Instagram.

blank

blank