Măruță
Showbiz

Dedesubturile căsniciei Andrei cu Măruță: ce fac vedetele cu telefoanele celulare

Sunt foarte puține cuplurile din showbiz care au căsnicii longevive precum cea a Andrei și a lui Cătălin Măruță. Cei doi vor împlini anul acesta 15 ani de căsătorie. Și au aproape două decenii de când se cunosc. Deși mulți le-au anticipat divorțul, acesta nu s-a întâmplat.

Andra și Măruță sunt unul dintre cele mai urmărite cupluri din showbiz. Sunt părinții unui băiat și ai unei fiice, sunt vedete, ocupate mereu, dar întotdeauna găsesc timp și energie pentru a face căsnicia să meargă. Probabil au una din cele mai frumoase și împlinite vieți de cuplu. Așa cum o știți pe Andra, mare artistă și vedetă, ea intră cu bucurie în bucătărie, și gătește familiei mâncare delicioasă. Iar Măruță are grijă să o răsfețe cu cadouri scumpe, vacanțe și alte surprize.

Măruță

Andra recunoaște că a ales bine când l-a ales pe Cătălin Măruță, și mai recunoaște că e și destul de geloasă. „Cred că mai bine îl întrebați pe Cătălin cum mă port în căsnicie. Eu zic că sunt exemplară! (râde) Eu și Cătălin avem noroc că ne-am găsit unul pe celălalt. Suntem foarte compatibili.

Ne înțelegem din priviri, ne ajutăm unul pe altul, nu suntem doar atrași unul de celălalt, așa cum pare că se întâmplă în filme: cei doi se pupă și trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți. În relația noastră nu am senzația că trag mai mult eu, că las de la mine, simt că amândoi ne dorim la fel de mult să funcționeze relația, să construim ceva frumos și durabil. Echilibrul nostru vine din asta”, a declarat Andra într-un interviu exclusiv pentru Viva!.

Cât de geloasă e Andra și ce face cu telefonul lui Măruță

Artista nu prea suportă femeile care roiesc în jurul celebrului ei soț, Cătălin Măruță. „Mici gelozii întotdeauna sunt. Sunt sigură pe relația noastră, dar nu îmi place să văd în preajma lui prea mult o femeie care pare că ar flirta cu el. Totuși, e soțul meu! Nu avem discuții serioase pe subiectul acesta, însă, nu îmi dă motive, doar mă alint uneori, îl tachinez”, a dezvăluit vedeta pentru sursa citată.

Măruță

Andra și Măruță știu, fiecare, parolele telefoanelor mobile ale partenerului. „Fiecare are telefonul lui, nu ne căutăm mesaje. Noi ne știm parolele și ne putem debloca telefoanele, de multe ori iau telefonul lui pentru că am nevoie și i-am dat lui David telefonul meu să se joace sau să sune un coleg, dar nu pentru a verifica. Și invers este valabil. Cătălin poate lua telefonul meu să facă o poză sau să sune, dar nu facem investigații, pentru că avem încredere unul în altul. Suntem soț și soție, nu detectivi particulari”, a mai dezvăluit Andra în același interviu.

blank