Necenzurat, Stiri

Deconspirată! Profa rea, apărată de şcoală!

O profesoară, prinsă că a pozat nud în Playboy

 574161

O tanara de 21 de ani din America, profesoara de limba spaniola la un liceu din Dallas, a fost data in vileag dupa ce in februarie 2011, atunci cand avea doar 18 ani, a pozat in revista Playboy.

574141

Cristy Nicole Deweese a pozat nud in revista Playboy atunci cand avea doar 18 ani, insa gestul tinerei a fost descoperit doar trei ani mai tarziu, atunci cand devenise profesoara de spaniola in cadrul unui liceu american, Townview Magnet High School din Dallas, potrivit Daily Mail.

574151

Ea a participat la sectiunea “Sudenta Lunii” din Playboy, atunci cand se afla in facultate. Mai mult, in timpul interviului, ea a recunoscut ca studiaza spaniola si doreste sa devina profesoara dupa finalizarea studiilor.

574171

Cu toate acestea, imaginile sunt disponibile pe internet, chiar si pentru elevii ei, lucru care a scos din sarite parintii, acestia fiind ofensati de faptul ca ea nu ofera un model celor pe care ii invata.

574191

Culmea e că fata nu şi-a pierdut slujba! Conducerea scolii a recunoscut ca este vorba de o problema personala care nu intra in conflict cu ceea ce face in prezent. Mai mult, atunci cand a pozat nud, ea nu era angajata a scolii.