Showbiz, Stiri

Decolteul care face ravagii în sufletele anumitor vedete masculine autohtone!

Adi de la Vâlcea se războieşte cu Stelian Ogică pentru blondă!

 61502703

 Un nou cuplu din showbiz l-a iritat la culme pe unul dintre cei mai celebri manelisti din Romania, care a izbucnit cand a aflat cu cine a putut sa se cupleze nepoata lui!

61508060

Intrata in lumina reflectoarelor de foarte putin timp, Roxana Dobritoiu, nepoata manelistului Adi de la Valcea s-a facut mai intai remarcata datorita asemanarii incredibile cu solista internationala Beyonce. La scurt timp, ea a demonstrat ca mosteneste talentul unchiului si a inceput sa inregistreze mai multe piese, pana cand una a beneficiat si de un videoclip.

61508057

Considerata singura virgina din showbiz, dupa marturiile facute chiar de catre tatal ei, Roxana a reusit sa atraga atentia multor barbati odata intrata in lumina reflectoarelor. Cine s-ar fi gandit insa ca printre ei se afla si Stelian Ogica?!

61351718

Cei doi formeaza de putin timp un cuplu, si nu se feresc sa apara in public. Asa s-a intamplat si de 1 Mai, cand blonda a petrecut alaturi de Ogica, nu oricum, ci intr-o tinuta super sexi, cu un decolteu ravasitor.

61502702

Desi cei doi par sa-si fi asumat relatia, exista insa o persoana care nu pare sa fie de acord cu ea. “Adi este suparat foc pe Roxana pentru ca s-a cuplat cu Ogica. A vorbit cu ea sa se desparta, pentru ca aceasta relatie nu o sa-i faca bine, insa nu s-a intamplat nimic pana acum. O sa fie razboi intre cei doi daca nu pun punct!”, a declarat un apropiat al cuplului.

61301255

Pana acum, Adi de la Valcea nu s-a implicat in cariera Roxanei, insa in viata ei amoroasa pare sa se implice mai mult, pesemne ca fratele lui l-a “imputernicit” sa-i poarte de grija cat el sta in Paris.

 

blank