Tătăruşanu şi Chipciu au dedicat victoria şefilor aflaţi în puşcărie

tatarusanu

Portarul echipei Steaua Bucureşti, Ciprian Tătăruşanu, a declarat, joi seară, după victoria din meciul cu Dinamo, scor 5-2, din semifinalele Cupei României – Timişoreana, că dedică acest succes conducerii clubului.

“Sper ca şi după retur să fim fericiţi. Toată lumea spune că în urma acestui scor suntem în finală în proporţie de 99 la sută, dar trebuie să tratăm serios returul. Nu contează ce adversar vom avea în finală. Pentru mine toate victoriile cu Dinamo au fost frumoase. Vom sărbători la hotel cu o şampanie ca de obicei. În seara asta noi am jucat mult mai bine şi asta s-a văzut pe tabelă. Se pare că vom obţine eventul, dar mai avem de jucat în campionat, plus finala Cupei. Toţi dedicăm victoria conducerii. Pentru ei e o situaţie grea. Ne-am fi dorit să sărbătorim împreună, din păcate nu se poate. Pentru oricine ar fi fost o situaţie grea ca patronul şi conducerea să fie la puşcărie. Ne pare rău, dar nu avem ce face. Pentru mine cea mai frunoasă victorie cu Dinamo a fost când am câştigat Cupa. În retur nu contează scorul, ci să jucăm bine şi să ne calificăm. Azi am obţinut doar o victorie şi nu trebuie să fim aroganţi”, a spus Tătăruşanu.

Întrebat dacă a fost ultimul derbi pentru el, portarul stelist a răspuns: “Vom vedea la finalul campionatului dacă a fost ultimul derbi pentru mine. Eu n-am semnat cu nimeni, se poate întâmpla orice. Vedem ce îşi doreşte şi Steaua. Eu îmi doresc ce este mai bine pentru mine şi familia mea”.

Chipciu

Atacantul Alexandru Chipciu i-a dedicat şi el victoria lui Mihai Stoica. “Sunt destul de fericit că am câştigat. S-a văzut diferenţa pe teren. Ce au făcut în seara asta cei de la Dinamo au făcut şi în campionat, s-au apărat. Nu vreau să folosesc cuvinte jignitoare, sunt fotbalişti, probabil că suferă acum. Nu am nicio preferinţă în finală, dar am jucat cu Răzvan Lucescu la Braşov şi aş preferea Petrolul. În finală nu se ştie ce se poate întâmpla, dar în campionat avem un avantaj mare şi toată lumea ne vede favoriţi. Bineînţeles că m-am gândit la MM Stoica. Vreau să-i dedic victoria. M-a ajutat foarte mult de când sunt în fotbal. Sper să iasă cât mai repede. Mă voi duce să-l vizitez dacă se poate”, a declarat Alexandru Chipciu.