Showbiz, Stiri

Declaraţii şocante ale pacientelor doctorului Marek

silicoane_67262700

Medicul Marek Vâlcu a a denunţat-o la poliţie pe Oana Zăvoranu pentru şantaj. Vedeta i-ar fi pretins 10.000 doctorului estetician pentru a nu-l denigra în presă. Zăvoranu s-a plâns că medicul i-a pus implanturi cu silicoane de proastă calitate şi din această cauză ar fi avut probleme cu ele.

Mai multe vedete au sărit în apărarea Oanei Zăvoranu şi l-au învinut pe doctorul estetician Marek Vâlcu că au avut probleme cu implaturile puse de el.

In urma cu cativa ani, Laura Andresan a fost si ea operata de Marek Valcu. Intre timp, a avut mari probleme cu implantul de silicon, iar acum ii sare in aparare Oanei Zavoranu. Simona Senzual a trecut si ea pe la clinica doctorului.

Laura-Andresan

In 2011, Laura Andresan marturiseste ca traieste o adevarata drama dupa o operatie facuta in anul 2002 de Marek Valcu, atunci cand „Profa de sex” si-a pus implant de silicon.

„Eram o fata naiva de 20 de ani, care si-ar fi pus silicoane si in bucatarie. Asa am ajuns la clinica lui MV. A doua zi dupa operatie l-am sunat speriata pe doctor si i-am spus ca am febra si imi sangereaza un san. A doua zi m-a operat din nou, insa, dupa numai cateva luni, un nodul mi-a aparut pe un san. Un alt medic mi-a spus ca l-am facut din cauza silicoanelor. Din fericire, el s-a retras in urma unui tratament intensiv”, povesteşte Laura Andreşan.

1432 (13)

Simona Sensual a trecut si ea pe la clinica doctorului. Si-a facut aici o interventie de marire a buzelor, dar a asistat si la o operatie de implant mamar, in calitate de prezentator si reporter la o emisiune tv. Blonda a ramas socata de ce i-au vazut ochii.

„Facea spatiu pentru silicoane cu degetele, asa cum face mama curcan umplut”, a spus Simona Sensual, care, din fericire, nu a avut probleme, potrivit cancan.ro.

Desi spune ca Marek Valcu este un medic bun, conditiile in care se fac interventiile estetice au pus-o pe ganduri. „Are meritele lui, nu e chiar un cizmar. Altii au omorat pacienti, el a mai “falsat” doar, a facut lucruri minore. Ce am remarcat, insa, este ca se opereaza pe un scaun, nici macar nu e masa de operatie. Multe interventii se fac fara anestezie”, a spus Simona Sensual.

Doctorul a declarat la România TV că nu înţelege comportamentul Oanei, cu care a avut o relaţie de prietenie timp de 13 ani, şi bănuieşte că „cineva i-a băgat nişte prostii în cap” şi a întors-o împotriva lui.

Medicul susţine că foloseşte numai implanturi de cea mai bună calitate. edicul estetician a mai precizat că sânii cu care Oana Zăvoranu a apărut în Playboy în luna martie 2011, şi pe care toată lumea i-a lăudat, au fost puşi de el, deci nu se pune problema de vreo operaţie nereuşită. „Sânii mei apar în revista Playboy din martie 2011”, a completat medicul.

blank