Politic, Stiri

Declaratie surprinzatoare a lui Mircea Diaconu

76 (4)

Mircea Diaconu nu priveste alegerile parlamentare ca pe o posibilitate de relansare a carierei politice. Din contra, pentru fostul liberal scrutinul din 25 mai reprezinta“calea de a iesi din politica onorabil”.

Actorul a declarat, luni, la Botosani, ca indiferent de rezultatul alegerilor pentru Parlamentul European nu va mai reveni nici in Partidul National Liberal, nici nu se va inscrie intr-o alta formatiune politica.

“Functia asta nu este o tinta pentru mine. Tinta mea este sa ma retrag din politica onorabil, iar asta este calea de a iesi din politica onorabil, ceea ce inseamna ca, daca primesc un mandat, il fac cât pot de serios si cât pot de independent si in politica eu nu ma mai intorc niciodata”, a declarat Diaconu, conform Agerpres.

Fostul vicepresedinte PNL sustine ca ar fi dispus sa renunte la candidatura la europarlamentare, insa nu in actualele circumstante.

“Acum nu ma pot opri, de fapt. Am statutul de independent si nu ma pot opri, pentru ca asa merge mecanismul. Nu pot sa le zic oamenilor care m-au sustinut sa plece acasa. Mergem mai departe. De aceea nu ma intereseaza aproape deloc ce se va intâmpla pe 25 mai”, a adaugat Diaconu.


loading...