Showbiz, Stiri

DECLARAŢIA lui VICTOR SLAV, despre căsătoria cu BIANCA DRĂGUŞANU

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au avut de învăţat din experienţa căsătoriei şi din cea a divorţului şi, pentru că se iubesc, au decis să rescrie povestea lor de iubire, însă, cu mai multă maturitate.

slav-bianca

S-au întâlnit, s-au plăcut, s-au iubit, s-au căsătorit, au divorţat. Şi cine credea că se vor reîmpăca? Ei bine, Bianca şi Victor Slav sfidează toate prognosticurile cârcotaşilor şi reuşesc să refacă povestea de iubire pe care au trăit-o mai bine de doi ani. Deşi recunosc că sunt împreună, cei doi spun “pas”, cel puţin pentru moment, unei căsnicii, susţinând că le este bine aşa cum sunt în prezent.

“M-ai mult decât facem acum… De ce să ne căsătoritm? Ne iubim şi ne este bine aşa, deocamdată. Nu oficializăm nimic”, a declarat Bianmca Drăguşanu la Antena Stars.

Şi Victor i-a ţinut isonul blondinei, spunând că în prezent se bucură de relaţia cu iubita lui, fără să-şi facă planuri de căsătorie.

“Am nişte planuri, dar nu o să le spun. Am foarte multe planuri, în general. În momentul de faţă nu avem ce să reoficalizăm. În momentul de faţă suntem ok cum suntem. Dacă o să se schimbe anumite lucruri, sau dacă o să vrem să oficializăm ceva o să o facem”, a adăugat Victor, la acelaşi post.