Showbiz, Stiri, Ultima Ora

Declaratia care ii da lui Pepe fiori reci pe sira spinarii!

Patru ani au trecut de la despartirea oficiala, insa Oana si Pepe par legati pe veci. Nu de alta, dar inca se razboiesc intr-un proces, iar ultima declaratie a vedetei poate zgudui din temelii toata istoria lor de la divort si pana in prezent.

61597657

S-au iubit, s-au despartit, iar separarea nu ar fi putut fi altfel decat una cu nabadai, pentru Oana Zavoranu si Pepe. Iar relatia lor post mariaj are sanse sa atinga longevitatea povestii lor de dragoste, avand in vedere ca au trecut deja patru ani de la separare, iar socotelile lor sunt departe de a fi incheiate. Inca de la divort, pronuntat, oficial, chiar de ziua brunetei, pe 16 iunie 2011, cei doi fosti soti se lupta prin tribunale intr-un proces in care solistul a acuzat-o pe artista atat de jigniri, cat si de faptul ca i-a devastat casa.

61253004

Desi, initial, a pierdut, Zavo nu se lasa batuta cu una, cu doua, si va merge pana in panzele albe ca sa iasa basma curate din aceasta poveste.

Si, desi se au ca soarecele si pisica, iata ca ultima declaratie a Oanei, referitoare la fostul ei sot, lasa loc de multe interpretari si e menita chiar sa il puna in garda pe Pepe, vedeta aratandu-se foarte sigura pe ea:

61280265

“Oamenii nu pot ramane prieteni? Si cu Razvan sunt prietena. Numai cu unii nebuni (n.r. Pepe) nu am putut sa raman prietena. Dar o sa ma caute ei sa se imprieteneasca cu mine”, a declarat vedeta, pentru CANCAN.ro. Intrebata de reporter daca mai este loc de o impacare, raspunsul Oanei a fost mai mult decat surprinzator si ne-a dat de inteles ca ar trebui sa ne asteptam la o intorsatura de situatie: “Niciodata sa nu spui niciodata”, a marturisit ea, razand complice.