Sport, Stiri

Deciziile lui Piţurcă, susţinute de Chivu

Cristi Chivu: „Mutu nu e important la barajul CM 2014!”

mutu_piturca_640x431_26012500_82288200

Fundaşul Cristi Chivu (33 de ani) crede că elevii lui Piţurcă ar avea cele mai mari şanse de a ajunge la turneul de la Rio dacă ar întâlni Grecia în „dubla de foc”.

„Am reuşit să avem pe alocuri un joc spectaculos. Totuşi, până acum nu am realizat nimic, nu am făcut decât să ne câştigăm şansa de a evolua la baraj”, a spus apărătorul lui Inter. Apoi, a detaliat:”Suntem peste turci. Noi mergem la baraj! Turcia a fost doar o umbră, exceptând ultimele meciuri. Au avut o răbufnire de orgoliu de când a venit Fatih Terim la echipă, au revenit în cărţile calificării învingând la Bucureşti, dar atât”. Fostul căpitan al selecţionatei României a dezvăluit şi numele adversarului pe care ar vrea ca trupa lui Piţurcă să-l întâlnească la baraj.

„Toate formaţiile îşi joacă şansa de a ajunge la Campionatul Mondial şi cele cu nervii mai tari vor ajunge mai departe. Mi-aş dori să întâlnim Grecia la baraj, e singura accesibilă, restul sunt favorite. Nervii, motivaţia, experienţa vor face diferenţa în cele două meciuri”, a comentat acesta. Totuşi, Chivu nu-l vede pe Mutu în „dubla” de la baraj: „Nu ştiu dacă Mutu e important la baraj, selecţionerul ştie. De ce să-l chemi pe Mutu?! Să stea pe bară?! Nu cred că Piţurcă îşi permite lucrul acesta, mai ales că mulţi oameni aşteaptă să facă orice greşeală”.

 

 

blank