Showbiz, Stiri, Ultima Ora

Decizie luata de Daniela Gyorfi in privinta fetitei ei!

Daniela Gyorfi a trecut prin multe incercari pentru a avea un copil, iar cand a facut-o pe Maria, artista a devenit mai sensibila ca niciodata. Chiar daca de sarbatori si-a planuit sa stea impreuna cu ea, planurile I s-au dat peste cap!

61496370

Chiar daca este mamica de mai bine de patru ani, Daniela Gyorfi a ramas la fel de protectoare cu fetita ei, Maria, pe care nu o scapa din ochi nicio clipa. In aceasta perioada artista s-a gandit sa o ia pe Maria alaturi de ea, in concerte, ca sa nu-i simta lipsa. Doar ca si-a dat seama ca nu a facut cea mai buna alegere, iar asta a facut-o sa ia o decizie transanta.

“Am luat-o o singura data cu mine la un concert, unde a racit foarte rau, iar de-atunci am decis sa o las acasa cu femeia care ma ajuta pe mine sa o ingrijesc. AM incredere in ea, sis tiu sigur ca Maria este pe maini bune. Nu vreau sa mai risc sa pateasca ceva cat timp eu cant, fie in tara, fie prin strainatate”, a declarat Daniela Gyorfi.

La scurt timp dupa moartea maamei sale, in viata cantaretei s-a intamplat un miracol: tatal ei a ajuns sa vorbeasca din nou cu ea, dup ace mama vitrega a revenit la sentimente mai bune!
Daniela Gyorfi a vorbit intotdeauna cu inima deschisa despre relatia dintre ea si mama ei, pe care a ingrijit-o si a iubit-o pana in ultimul moment de viata. Anul trecut, dupa ce a ramas fara ea, artista a incercat din rasputeri sa se apropie si mai mult de tatal ei, iar minunea s-a intamplat! Dupa aproape zece ani in care si-au spus doar franturi de cuvinte, tatal Danielei a revenit la sentimente mai bune.

“Sotia lui actuala s-a speriat, cred, de faptul ca eu daca ma voi apropia mai mult de tata vor fi sufocati de presa si toata atentia se va muta pe ei, insa au inteles ca legatura mea cu el este una speciala si nu as fi lasat sa se bage cineva cu picioarele in viata lor. Acum pare ca a inteles, iar eu cu tata comunicam mai bine decat o faceam inainte, iar asta nu poate decat sa ma bucure. Ei nu au nevoie de ajutorul meu financiar sau altceva, pentru ca tata are o pensie foarte buna”, a explicat cantareata.