Showbiz, Stiri

Decizie fără precendent la Antena1! Cruduţa are interzis să îşi mai arate sânii la tv!

Postul de televiziune vrea să facă rating cu ţinute decente şi coafuri cuminţi?!

 media_140060284655243900

Daca in anii precedenti, Antena1 facea un rating urias in momentele in care Daniela Crudu isi lasa sanii la vedere, ei bine, pentru sezonul din aceasta vara, sefii postului i-au interzis brunetei cu desavarsire sa isi arate nurii.

 

Fanii Crudutei vor fi extrem de dezamagiti in aceasta vara! Frumoasa femeie va trebui sa se supuna deciziilor sefilor de la Antena, care i-au comunicat ca nu mai are voie sa faca topless.

 

Surse din preajma brunetei sustin ca ea a fost informata de aceasta hotarare, zilele trecute, si, fireste, se va conforma! “In ciuda faptului ca televiziunea a facut multe puncte de rating atunci cand Crudutei ii cadea “accidental” sutienul in emisiunile estivale, acum, lucrurile s-au schimbat radical! Din pricina amenzilor usturatoare venite de la CNA in sezoanele precedente, dar si a imaginii vedetelor postului, mai ales ca este an electoral, s-a ajuns la concluzia ca ar fi mai bine ca frumoasa femeie sa stea cu sutienul pe ea! Culmea, Danielei i s-a interzis sa faca si plaja topless, pentru a nu fi imortalizata de fotografii indiscreti! Orice poza facuta de paparazzii la mare sau la o piscina i-ar fi fatala”, a spus o apropiata de-a brunetei.

Zilele trecute conducerea Intact Group a transmis un ordin intern prin care li se cere tuturor angajaţilor o prezenţă decentă la serviciu, adică vor avea voie doar cu pantaloni călcaţi la dungă, fuste până la genuchi şi coafuri şi machiaje simple.

blank
blank