Actualitate, Stiri, Ultima Ora

Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de familia lui Dinu Patriciu, înainte de înmormântare

Familia lui Dinu Patriciu, decedat pe 19 august, la Londra, a luat o decizie de ultimă oră în privinţa funeraliilor omului de afaceri, care ar urma să aibă loc sâmbătă, la Cimitirul Bellu, din Capitală.

patriciu_95805800

Familia lui Dinu Patriciu a cerut Administraţiei Cimitirelor măsuri de siguranţă speciale la înmormântarea omului de afaceri. Familia miliardarului a solicitat primăriei ca presa să nu aibă sub nicio formă acces la înmormântare. Trupul neînsuflețit al miliardarului va fi adus joi în țară şi va fi depus la capela din Cimitirul Bellu.

Familia a cerut în mod expres să nu fie permis accesul presei în apropierea capelei şi a cavoului în care va fi înhumat Dinu Patriciu, dorind ca tristul eveniment să fie tratat cu discreţie maximă.

Mai mult, familia Patriciu a angajat bodyguarzi care să se asigure că în zilele următoare jurnaliştii nu vor ajunge în preajma mormântului. Aceştia păzesc deja cavoul miliardarului şi nimeni nu are voie să se apropie

Muncitorii pregătesc cavoul în care va fi înmormântat Dinu Patriciu sub ochii atenţi ai agenţilor de pază, care au împânzit cimitirul.